Sport

STIŽU MAĐARI Oproštaj od Gruža za kraj sjajne povratničke sezone

STIŽU MAĐARI Oproštaj od Gruža za kraj sjajne povratničke sezone

Bogatu i uspješnu sezonu, u kojoj su u klupske vitrine već pospremili tri trofeja, igrači Jug Croatia osiguranja zaključit će početkom lipnja u Budimpešti na završnom turniru šest najboljih momčadi Starog kontinenta.

U srijedu će pak imati oproštaj za ovu sezonu od svojih navijača i bazena u Gružu utakmicom 10. kola LEN Lige prvaka protiv mađarskog OSC-a. Rezultatski, ova utakmica nema posebnog značaja budući da su obje momčadi već ‘zacementirale’ svoje pozicije u svojoj skupini.

Jugaši osigurali plasman na Final six, na koji startaju s treće pozicije dok će Mađari sezonu završiti na četvrtom mjestu i oprostiti se od daljnjeg natjecanja.

Jug CO će svoje protivnike na Final sixu saznati u srijedu uvečer kada se kompletira posljednje kolo jer poredak u skupini A još uvijek nije definiran.

Bez obzira što utakmica nema rezultatski značaj, jugaši će učiniti sve kako bi se od svojih navijača oprostili pobjedom.

-OSC je odlično organizirana momčad kojoj je forte igra u obrani. Što se napada tiče, odlikuje ih tipična mađarska nepredvidivost koja svima zadaje dosta glavobolja. Ali vjerujem kako ćemo za to naći lijeka – kazala je Jugova ubojita ljevica Maro Joković.

Kao zahvalu navijačima za podršku tijekom čitave sezone, u Klubu su odlučili da će ulaz biti slobodan. Utakmica Jug CO – OSC igra se u srijedu 18. svibnja s početkom u 18,30 sati uz izravan prijenos na programu Arenasport 1.

Izvor: Jug.hr

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist