Grad

STIŽE NOVA LINIJA Evo kako brzo doći od Splita do Dubrovnika!

STIŽE NOVA LINIJA Evo kako brzo doći od Splita do Dubrovnika!

U ponedjeljak, 4. svibnja, predstavlja se nova brzobrodska linija Split – Dubrovnik – Split, te novi brod koji će ploviti na ovoj relaciji – Krilo STAR.

Nakon uspješne sezone 2014. na brzobrodskoj liniji Split – Dubrovnik – Split, koju je održavao brod “Krilo”, novu sezonu započinju sa novim, većim i udobnijim brodom. Krilo “Star” je prinova u floti kompanije Kapetan Luka iz Krila Jesenice. Novi brzi katamaran koji ima kapacitet 320 sjedećih mjesta povezivati će Dubrovnik sa Splitom i otocima četiri puta tjedno u svibnju, svakodnevno od lipnja do rujna, a 3 puta tjedno u listopadu. Novost u ovoj godini je i pristajanje na Mljetu u luci Pomena. Kako je Krilo “Star” moderniji i brži brod vrijeme plovidbe do Korčule se skraćuje na manje od dva sata, a u Split stiže za nešto više od četiri sata.

Prodaja karata za ovu liniju bit će organizirana u Dubrovnik Travel Corneru – Avansa Travel d.o.o. u Gružu, Obala Stjepana Radića 40 i u poslovnicama Elite Travel-a.

 

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović