DuList INDuList PROMO

Sretna dobitnica Marija Lončar preuzela Pemo glavnu nagradu

Sretna dobitnica Marija Lončar preuzela Pemo glavnu nagradu

Ispred PEMO hipermarketa upriličena je dodjela glavne nagrade PEMO super nagradne igre ’20 godina po Vašem gustu’ sretnoj dobitnici gospođi Mariji Lončar.

Ključeve novog automobila GOLF TSI Trendline uručili su Dragan Gjaja i Mevludin Mehić, djelatnici koji su u tvrtki PEMO zaposleni već 20 godina te zajedno s tvrtkom PEMO posebno slave ovu značajnu obljetnicu. Gospođi Mariji zaželili su ugodnu i sigurnu vožnju i mnogo prijeđenih kilometara u PEMO golfu. Prilikom preuzimanja automobila vidno sretna i uzbuđena gospođa Marija Lončar zahvalila se od srca tvrtki PEMO na prekrasnom automobilu, koji je dobrodošao poklon njenoj obitelji na početku 2015. godine. “Moja obitelj i ja nikad ništa nismo dobili u nagradnim igrama i ovo je za nas veliko ugodno iznenađenje. Kad sam dobila poziv iz PEMO tvrtke da sam ja sretna dobitnica nisam mogla vjerovati, srce mi je jako lupalo i potekle su mi suze radosnice. Od srca hvala PEMO tvrtki na ovom divnom automobilu! Inače PEMO su naše omiljene prodavaonice, a moja butiga je PEMO u Mokošici, gdje kupujem spenzu svaki dan” istaknula je gđa. Lončar.

Srdačno čestitamo i svim ostalim sretnim dobitnicima i veliko hvala svim vjernim kupcima koji su u protekla tri mjeseca sudjelovali u nagradnoj igri. Zahvaljujemo se i svim našim partnerima koji su pomogli u realizaciji nagradne igre, a to su: PBZ Card, American Express, T-mobile, Eurodaus, Ledo, Ožujsko, PIK, Croatia Airlines, INA, pivnica Dubrava Babin Kuk, restoran Magellan, restoran Buono i restoran Lapad.

Ova super nagradna igra s izuzetno bogatim fondom nagrada, koja je započela 15. listopada prošle godine i trajala je do 15. siječnja ove godine, zahvala je svim vjernim PEMO kupcima na 20 godina vjernosti.

PEMO prodavaonice već su 20 godina uvijek prvi izbor kupcima na širem dubrovačkom području zbog vrhunske kvalitete i velikog asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, od kojih se ističe dnevna ponuda svježeg voća i povrća, svježeg mesa domaćeg podrijetla, te kruh, slastice i gastro dio iz vlastite pekarnice. PEMO dubrovačke trgovine izdvajaju se ljubaznošću i šarmom svojih trgovaca, koji su uvijek na usluzi svojim vjernim kupcima.

PEMO prodavaonice i u 2015. godini pripremaju brojna iznenađenja i nastavljaju s priređivanjem nagradnih igara, koje PEMO vjerni kupci rado prihvaćaju.

sretna-dobitnica-Pemo2

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist