Sport

Squareu zlato izmaklo iz ruku

MNK Square

Zagrebački Nacional osvojio je pehar za najbolju momčad ove sezone u Kupu Hrvatske svladavši Square 4:0 (2:0).

Square je u prvih 10 minuta utakmice dominirao, no nije uspio poentirati pored vrhunskog Luketina koji je večeras zaključao vrata. Nacional je do 19. minute stigao do 2:0, a sve zahvaljujući pogotku Surudžića u 15. i Kocića u 19. minuti. Sve što Square nije iskoristio u prvom dijelu to je uspjelo Nacionalu koji je do trećeg pogotka stigao zahvaljujući nesmotrenosti obrane Squarea. U 25. minuti semafor je pokazivao 3:0 za zagrebačku momčad koja je preko Kubovića stigla do visoke prednosti.

Vršio je Square pritisak na vrata Nacionala, no i u nastakvu utakmice nisu mogli pored raspoloženog Luketina koji je bio iznad očekivanja. Od 35. minute Dubrovčani su pokušali s igračem vratarom, no nisu imali ideju za smanjenje prednosti. U 38. minuti Grbeša je napravio siloviti solo prodor te prizemnim udarcem pogodio ispod Primića za konačnih 4:0.

Unatoč visokom porazu, Square je na kraju utakmice nagrađen gromoglasnim pljeskom svojih navijača kojih je u Makarskoj bilo više od 150! Ovo je Squareu drugo uzastopno finale te drugi uzastopni poraz u utakmcii za zlatno odličje.

Izvor: DBKsport

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist