Sport

Square dočekuje prvaka Hrvatske

Square dočekuje prvaka Hrvatske

Malonogometni klub Square večeras od 19 sati igra posljednje kolo prvog dijela sezone protiv zagrebačkog Alumnusa, aktualnog prvaka Hrvatske i sudionika UEFA futsal kupa!

Marinko Mavrović u najavi ogleda protiv prvaka Hrvatske nikad nije bio uvjereniji, a sve u pogledu prema tri boda! U posljednjem kolu prošle sezone Squareu je trebala pobjeda, međutim Zagrepčani su u Gospinom polju slavili 4:2 i ostavili Dubrovčane bez doigravanja. Alumnus je prošao u doigravanje i na kraju postao prvak Hrvatske!

– Vjerujem da ćemo zajedno sa našim navijačima napraviti ‘skalp’ prvaku Hrvatske. Uvjeren sam da će Zagrepčani naše Gospino polje napustiti pognute glave – rekao je Marinko Mavrović netom nakon večerašnjeg treninga.
Optimizam i vjera u odličan rezultat zasigurno hrabri sve, a pogotovo naše navijače koji su, zajedno s našim igračima, gladni pobjede. Vjerujemo da će sutra još jednom, treći put ove sezone, napuniti dvoranu do kraja!

– Alumnus je zasigurno jači od nas kad pogledamo kompletan igrački kadar. Momčad ima i međunarodnog iskustva, ima par reprezentativaca, ali sutra u Dubrovnik dolaze bez Penave i Horvata. Penava je, sjetimo se, prošle sezone u finalu bio junak utakmice i osigurao Alumnusu pokal za najbolju momčad u Hrvatskoj, a ove je sezone već najbolji strijelac momčadi. Njegov hendikep nam uvelike ide u prilog, kolegi Ungarovu nedostaje i Horvat tako da vidim veliku priliku da upišemo tri boda, dodao je Mavrović.
Kod Squarea nema nepoznanica, Darko Rangotov i Ante Daničić su igrači koji su van pogona, oba srećom ne radi kartona već zbog privatnih obveza.

– Imamo i mi laganih problema oko sastava. Uz Rangotova i Daničića, Rezo vuče ozljedu tako da je njegov nastup upitan. Moji dečki su u Osijeku pokazali da i bez pola momčadi mogu parirati protivniku kojem gori pod nogama. Ovaj put srećom nije tako, dapače, stiže prvak i sudionik UEFA futsal Kupa kojeg u velikoj mjeri poštujemo ali ga se ne bojimo! Vjerujem da će naši navijači po treći put napuniti dvoranu do kraja, a ovim putem im jamčim spektakl i ‘skalp prvaka’ na terenu, a na njima je da nam uzvrate najboljim i najjačim navijanjem na tribinama – jasan je Mavrović te dodao:
– Past će prvak u grotlu Gospinog polja!

Davor Lopin

Pročitajte još

TRON EUROPE PRIPADA HRVATICI Matić prvakinja, Cvjetko brončana, Oberan upisala pobjedu i poraz

Dulist

MALONOGOMETNA LIGA Square poražen u Omišu

Dulist

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist