Sport

SPEKTAKL U GRUŽU: Jug i Silente pred 2000 ljudi

Jug i Silente u Gružu

U Gružu je večeras održana sportsko-glazbena poslastica koja se ne propušta. Pred dvije tisuće gledatelja Jug je pobijedio Budvu rezultatom 11:4, a sve skupa začinili su taktovi trenutno napoznatijeg dubrovačkog benda Silente-a.

– Očekujemo da će ovaj spoj glazbe i sporta ispuniti tribine gruškog plivališta i da ćemo svi zajedno našim sugrađanima pružiti istinski spektakl. Momčad Juga će se pripremiti kako bi ispunila očekivanja svojih navijača i kako bismo ih svojom igrom protiv Budve pozvali na rezultatski gledano puno važniju utakmicu koja je na rasporedu u srijedu, 29. siječnja u 17,30 sati kada nam u Dubrovnik dolazi višestruki prvak Europe – talijanski PRO Recco rekao je prije utakmice Marko Bijač, vratar Jug Croatia osiguranja, a njegove želje su itekako ispunjene.

Jug je u utakmici bio očekivano itekako premoćniji, a ova kombinacija pokazala se kao pun pogodak obzirom su tribine ostale dupkom pune i nakon koncerta. Poslije svega u klupskim prostorijama članovi benda potpisivali su CD-ove svojim obožavateljima, a sigurno je kako su Dubrovčani itekako gladni dobrog vaterpola i dobre glazbe. Kako je sve izgledalo pogledajte u našoj fotogaleriji.

FOTO: Tea Stjepović

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist