DuList IN

SKORO PA SELFIE Cersei Lannister se ‘glupira’ u Dubrovniku

SKORO PA SELFIE Cersei Lannister se 'glupira' u Dubrovniku

Glavne zvijezde stigle su u grad na snimanje Game of Thrones, a među njima i možda ‘najrazvikanija’ u ovoj sezoni, Lena Headey ili Cersei Lannister, koja je pozirala svojim kolegama na setu. 

Lik kojeg tumači Lena, Cersei, kći Lorda Tywina, odlikuje se izuzetnom ljepotom. Udajom za kralja Roberta Baratheona, postala je kraljica Sedam kraljevstava, međutim muža nikad nije voljela niti poštovala. Veoma je brižna i zaštitnički nastrojena majka, ali je izuzetno manipulativna, sebična i pohlepna. Slične osobine prenijela je i na svoje najstarije dijete, princa Joffreyja Baratheona, nasljednika Željeznog prijestolja. Otac njezine djece je njen brat blizanac, Jaime Lannister, s kojim Cersei održava tajnu incestuoznu vezu.

I tijekom prve i tijekom druge sezone “Igre prijestolja”, u gotovo svakoj epizodi, zlobni karakter prelijepe Cersei izlazi na vidjelo. Malo čemu dopušta da stane na put njenim zamislima i ne preže ni od čega kako bi ostvarila svoj cilj. Čak i njezin mlađi brat, mudri patuljak Tyrion Lannister, zazire od svoje sestre i stalno je oprezu, kako bi od nje zaštitio sebe i ljude do kojih mu je stalo.

cersei-lannister-02

Pročitajte još

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist