Sport

SJAJNO II. MJESTO KADETSKE LIGE Judašice iz Župe potvrdile izuzetne rezultate

SJAJNO II. MJESTO KADETSKE LIGE Judašice iz Župe potvrdile izuzetne rezultate

Ženska ekipa Judo kluba Župa dubrovačka sudjelovala je u Kadetskoj ligi koja se 22. studenog održala u sportskoj dvorani u Podsused u Zagrebu.

Nakon osvojenog prvog mjesta u svojoj skupini pobijedivši redom ženske ekipe iz JK AČ Vinkovci, JK Samobor i JK Profectus, ženska ekipa JK Župa dubrovačka u polufinalnoj borbi pobijedila je žensku ekipu JK Kaštela, dok su u finalnoj borbi izgubile od ženske ekipe JK Profectus koju je prethodno pobijedila.

Ukupno je nastupilo 7 domaćih ženskih ekipa (osim gore navedenih nastupile su ženske ekipe iz JK Istarski borac i JK Pujanke).

Za žensku ekipu JK Župa dubrovačka nastupile su:

1. Iva Oberan
2. Matea Knego
3. Laura Žutac
4. Petrunjela Pavić
5. Tihea Topolovec

Osvajanjem sjajnog II. mjesta u Kadetskoj lizi ženska ekipa JK Župa dubrovačka potvrdila je izuzetne rezultate na ovogodišnjim državnim prvenstvima i međunarodnim turnirima i okrunila odličnu sportsku godinu. Uspjeh je time veći što je ženska ekipa nastupila s mlađim kadetkinjama u starijoj uzrasnoj kategoriji.

Već idućeg vikenda očekuje ih nastup na Međunarodnom turniru u Zagrebu i Božićnom turniru u Splitu koji se boduju za Hrvatski super kup.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist