Natrag
18.8.2017 12:49

facebook

twitter

google

rss

dulist

SJAJNO II. MJESTO KADETSKE LIGE Judašice iz Župe potvrdile izuzetne rezultate

23.11.2014 @ 21:43 Dulist Sport
4;4

Podijelite:

Ženska ekipa Judo kluba Župa dubrovačka sudjelovala je u Kadetskoj ligi koja se 22. studenog održala u sportskoj dvorani u Podsused u Zagrebu.

Nakon osvojenog prvog mjesta u svojoj skupini pobijedivši redom ženske ekipe iz JK AČ Vinkovci, JK Samobor i JK Profectus, ženska ekipa JK Župa dubrovačka u polufinalnoj borbi pobijedila je žensku ekipu JK Kaštela, dok su u finalnoj borbi izgubile od ženske ekipe JK Profectus koju je prethodno pobijedila.

Ukupno je nastupilo 7 domaćih ženskih ekipa (osim gore navedenih nastupile su ženske ekipe iz JK Istarski borac i JK Pujanke).

Za žensku ekipu JK Župa dubrovačka nastupile su:

1. Iva Oberan
2. Matea Knego
3. Laura Žutac
4. Petrunjela Pavić
5. Tihea Topolovec

Osvajanjem sjajnog II. mjesta u Kadetskoj lizi ženska ekipa JK Župa dubrovačka potvrdila je izuzetne rezultate na ovogodišnjim državnim prvenstvima i međunarodnim turnirima i okrunila odličnu sportsku godinu. Uspjeh je time veći što je ženska ekipa nastupila s mlađim kadetkinjama u starijoj uzrasnoj kategoriji.

Već idućeg vikenda očekuje ih nastup na Međunarodnom turniru u Zagrebu i Božićnom turniru u Splitu koji se boduju za Hrvatski super kup.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana