DuList INKultura

ŠESNAESTO IZDANJE Što nam donosi Festa Dubrovnik?

ŠESNAESTO IZDANJE Što nam donosi Festa Dubrovnik?

Kreće Festa 2017. Dubrovnik! I ove godine, značajan program pred Festu svetog Vlaha donosi mnoštvo lijepih događaja…

Neki od njih već su najavljeni na Facebooku, a moći ćete uživati u klapskim večerima, rock večerima, izložbama, radionicama… Krenimo redom!

26. siječnja održava se Festa od klapa u Kazalištu Marina Držića s početkom u 20 sati. Potom slijedi, 27. siječnja od 19 sati, Du Rock Parada u noći muzeja, uz suorganizatora Klub Lazareti, u Umjetničkoj galeriji Dubrovnik. Na dan 28. siječnja, s početkom u 20 sati, uživajte u programu Gala koncerta: 4 tenora i Dubrovački simfonijski orkestar u hotelu Valamar Lacroma.

29. siječnja nastupit će dive Dubravka Šeparović Mušović, Dijana Hilje, Ilijana Korać i Andrea Marić uz kvartet DSO-a u Crkvi svetog Vlaha, s početkom u 19 sati. 30. siječnja u 19 sati otvara se izložba Josip Ivanovića ‘Mali sveti Vlaho’, a bit će održana i prezentacija projekta ‘Sv. Vlaho u dubrovačkoj likovnosti’, sve u Kazalištu Marina Držića.

Prvi dan veljače donosi nam radionicu autohtonih jela i vina u Mimozi u 11 sati, a organiziraju ju DEŠA, TUŠ te Gospodarska i obrtnička komora. 2. veljače na programu je, od 13 do 18 sati, Festa od vina u Gradskoj kavani u organizaciji Gospodarske i obrtničke komore.

Večer od Kandelore održat će se 2. veljače u 20 sati u tvrđavi Revelin, a publika će moći uživati u gala koncertu uz obljetnice klape Kaše, Subrenum i Ragusa. Sudjeluje i TUŠ Dubrovnik.

Foto: S prošlogodišnje Feste od klapa

Pročitajte još

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

DUNJALUK U LAZARETIMA Sevdah za one koji misle da ga ne vole

Dulist

NOVA IZLOŽBA U FLORI ‘Uništenje’ Josipe Vlašić

Ivana Mijić Vulinović