Sport

ŠEFIKU ‘KROZ UŠI’ Pogledajte kako je Japanac presudio Crvenoj Zvezdi

ŠEFIKU 'KROZ UŠI' Pogledajte kako je Japanac presudio Crvenoj Zvezdi

Nesvakidašnji i u svakom slučaju dramatičan završetak imala je utakmica 9. kola Triglav Regionalne lige između Mornar Brodospasa i Crvene Zvezde koja je u subotu odigrana u Splitu.

‘Krivac’ za dramu nije neki razvikani domaći ili srpski vaterpolist, već jedan Japanac, točnije 22-godišnji Mitsuaki Shiga, koji od ove sezone nastupa za splitski klub. Upravo je Shiga u posljednjoj sekundi zabio odlučujući gol za pobjedu Mornara 8:7 (2:1, 0:2, 3:3, 3:1).

U posljednjim sekundama utakmice Mornarev vratar Miro Kačić sjajno je zaustavio dva šuta Beograđana, da bi potom u kontranapadu preko cijelog bazena pronašao japanskog brzanca. Ovaj sjajno prima loptu te je s glavom ispod vode plasira ‘kroz uši’ legendarnom vrataru Denisu Šefiku, čime diže na noge publiku, a njegovog trenera Zdeslava Vrdoljaka baca u trans.

Inače, Mitsuaki Shiga najbolji je japanski reprezentativac i prvi je stranac u redovima Mornar Brodospasa te u hrvatskom vaterpolu. Struka u klubu opisuje ga kao inteligentnog, brzog, okretnog, ali i najmanjeg u momčadi.

Kako je to izgledalo pogledajte u videosnimci.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist