Natrag
17.10.2017 20:54

facebook

twitter

google

rss

dulist

ŠAH Tonko Marunčić najbolji Dubrovčanin

3.2.2014 @ 8:28 Dulist Sport
2;2

Podijelite:

Crnogorski velemajstor Dragiša Blagojević pobjednik je 8. međunarodnog šahovskog turnira Dubrovnik Open, koji je protekle subote u organizaciji Šahovskog kluba Dubrovnik održan u Hotelu Petka.

Blagojeviću je za titulu pobjednika trebalo 8 bodova iz devet odigranih kola i to ispred dva sunarodnjaka. Bod manje osvojio je drugoplasirani Veljko Draganić, dok je treći bio velemajstor Milan Draško sa 6,5 bodova. Najbolji Dubrovčanin na turniru bio je trećekategornik Tonko Marunčić s 5,5 bodova (15. u ukupnom poretku), koliko je osvojio i drugoplasirani Relja Seferović (20. u ukupnom poretku), dok je Vlaho Marunčić bio treći s 5 bodova (25. ukupno).

Inače, na turniru je nastupilo 68 šahista iz Hrvatske, BiH, Crne Gore i Albanije. Nastupila su četiri velemajstora, pet međunarodnih majstora, šest FIDE majstora, jedan majstorski kandidat i jedna FIDE majstorica. Turnir je primjereno odsudio međunarodni šahovski sudac, Dubrovčanin Sulejman Islamović, dok je nagrade najboljima dodijelio direktor turnira i predsjednik ŠK Dubrovnik Bajro Sarić.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana