Sport

RUKOMET Pobjeda u zadnjoj sekundi

Rukometna lopta

RKHM Dubrovnik i dalje je stopostotan u južnoj skupini 2. HRL. U 3. kolu ostvarili su i treću pobjedu, i to u gostima protiv RK Biograda 32:31 te suvereno drže vrh ljestvice.

– Do bodova smo došli zasluženo, u vrlo neizvjesnoj hičkokovski režiranoj utakmici. Prvo poluvrijeme dobili smo s 16:13. Dominirali su golman Siniša Meštrić i napadač Anes Avdić. U drugom poluvremenu nastavili smo s dobrom igrom i već u 40. minuti imali 6 golova prednosti. Tada domaći preuzimaju inicijativu, uz veliku potporu sudaca pomalo smanjuju razliku i u 58. minuti izjednačuju na 29:29 – ističe Ivo Dragić.

– Te posljednje dvije minute ostat će za pamćenje. Mi bi poveli, a RK Biograd izjednačio. Posljednje izjednačenje 31:31 bilo je 10 sekundi prije kraja. Izvodimo ‘brzi centar’, ali nas domaćin zaustavlja prekršajem na sredini igrališta. U to sirena svira kraj i svi misle da je to i konačni ishod susreta, osim najefikasnijeg igrača susreta Tomislava Radića koji uzima loptu i ispaljuje ‘hitac’ preko bloka suparnika i postiže rijetko viđen gol – ističe Dragić.

Inače, Radić je ukupno zabio 12 pogodaka, Anes Avdić je dodao 8, Maro Dabelić 5, Antonio Lončarica 4, a Leo Brnin, Teo Putica i Hrvoje Lončarica po 1. Kod domaćih prvo ime bio je Danijel Duvnjak s 9 golova.

Pročitajte još

TRON EUROPE PRIPADA HRVATICI Matić prvakinja, Cvjetko brončana, Oberan upisala pobjedu i poraz

Dulist

MALONOGOMETNA LIGA Square poražen u Omišu

Dulist

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist