Grad

PUNIONICE I DALJE TEK U KOMOLCU I NA GRUDI ‘Pod Dubom’ bez autoplina

PUNIONICE I DALJE TEK U KOMOLCU I NA GRUDI 'Pod Dubom' bez autoplina

Iako su se brojni vlasnici automobila ponadali kako će se u sklopu obnovljene INA-ine benzinske postaje ‘pod Dubom’ u ponudi naći i autoplin, to se ipak neće dogoditi.

Iz sigurnosnih razloga, sukladno zakonskoj regulativi. Naime, INA ističe kako se u ponudi ove benzinske postaje, nakon ponovnog otvaranja, neće naći autoplin, a razlog su objasnili DuListu:

– Ponuda neće obuhvaćati autoplin, jer zbog zakonske regulative vezane uz sigurnosne zahtjeve, to jest zone opasnosti, njegovo uvođenje nije moguće – odgovorili su iz službe za odnose s javnošću ove naftne kompanije.
Tako će svi oni Dubrovčani koji imaju automobile s ugrađenim autoplinom iste i dalje morati puniti samo u Komolcu, ili pak na benzinskoj postaji na Grudi.

Četiri agregata umjesto šest
S druge strane, iz INA-e ističu kako će se na mjestu stare benzinske postaje izgraditi nova koja će zadovoljavati standarde zaštite okoliša, imati novi vizualni identitet, vrhunsku tehničku opremljenost i funkcionalnost, kao i proširen asortiman robe široke potrošnje. Za razliku od stare, koja je imala šest agregata za točenje goriva, nova će ih imati četiri, ali s više pištolja za istakanje goriva. Za nadati se je kako će ovoliki broj agregata za točenje goriva zadovoljiti potrebe Dubrovnika, posebno tijekom turističke sezone kada se povećava koncentracija automobila na dubrovačkim cestama.

Veći prodajni prostor
– Prodajni prostor bit će znatno proširen, kao i ponuda proizvoda koja će obuhvaćati više vrsta pića, hrane i ostalih osnovnih namirnica, kao i dodatne usluge, poput igara Hrvatske Lutrije. Na prodajnom mjestu kupcima će biti dostupni i mnogi atraktivni proizvodi po povoljnim cijenama, kao i sudjelovanje u programu vjernosti. Nadalje, INA će nastaviti pratiti potrebe kupaca i u skladu s njima kontinuirano unapređivati svoju ponudu – zaključuju iz INA-e.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović