Aktualno

PRODUŽENI VIKEND Evo što vas idućih dana čeka na cestama

PRODUŽENI VIKEND Evo što vas idućih dana čeka na cestama

Brojne građane očekuje produženi vikend zbog blagdana Svih svetih, koji se obilježava 1. studenog.

Stoga se očeukuju i gužve na ceestama, posebice na onima koje vode do groblja jer će mnogi u znak sjećanja posjetiti posljednja počivališta svojih najmilijih.

-Budući se najveće gužve očekuju na prilaznim prometnicama grobljima, policijski će službenici pojačati angažman u tim područjima kako bi obilježavanje ovih blagdana proteklo što je moguće sigurnije, odnosno kako bi se osigurala maksimalna protočnost i sigurnost u prometu. Osobito će se ciljano postupati prema onim sudionicima u prometu koji ometaju normalni prometni tok ili grubo krše prometne propise. Također će se ostvariti potrebna suradnja s policijama susjednih država kako bi se pravovremeno dobile informacije o nailascima većih kolona vozila te kako bi se s tim u vezi mogle poduzeti potrebne mjere – javljaju iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.
Policija poziva sve sudionike u prometu na povećan oprez, dosljedno poštivanje prometnih propisa i međusobno tolerantno ponašanje kako bi na taj način i osobno pridonijeli da dan štovanja na mrtve prođe u miru i dostojanstvu.

Pročitajte još

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist

GOSTOVANJE U HERCEG NOVOM ‘Vidi kako Lokrum pere zube’ pred crnogorskom publikom

Ivana Mijić Vulinović

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist