Kultura

PREDSTAVLJANJE CD-a Objavljeni uglazbljeni stihovi Luka Paljetka

PREDSTAVLJANJE CD-a Objavljeni uglazbljeni stihovi Luka Paljetka

Nedavno objavljen dupli CD kolekcije „Gold collection“ u izdanju Croatia records na kojem su predstavljeni uglazbljeni stihovi našeg sugrađanina, akademika Luka Paljetka u izvedbama mnogih znanih izvođača bit će predstavljen dubrovačkoj publici u četvrtak, 30. lipnja u Art radionici Lazareti s početkom u 21 sat.
Uz gospara Luka Paljetka sudjelovat će njegov prijatelj akademik Tonko Maroević, autor popratnog teksta u knjižici CD-a, naslovljenog „Slavlje zvuka u čast Luka“, zatim autor glazbe za mnoge znane nam Lukove pjesme gospar Đelo Jusić, tu će biti i Lukov prijatelj i također autor glazbe mnogih njegovih stihova Darko Matičević, zatim klapa „Maestral“ koja će također izvesti neke uglazbljene Lukove pjesme, program će voditi Boris Njavro, a očekuju se još neka iznenađenja.

Svakako ugodno iznenađenje bit će i sudjelovanje Lukova prijatelja iz Kune pelješke znanog vinara Iva Špalete koji će to večer sve posjetitelje počastiti svojim likerima i vinima. Ovom svečanom prigodom predstavnik izdavača Croatia records poklonit će određeni broj primjeraka Lukova CD – a posjetiteljima ove lijepe večeri u Lazaretima.

Pročitajte još

[FOTO] UNIŠTENJE U FLORI Prva izložba Josipe Vlašić

Dulist

KONCERTI U TAJNIM VRTOVIMA Kvartet Sorkočević ispred Kuće Bukovac

Dulist

ZAPOČELO DUBROVAČKO GLAZBENO PROLJEĆE Puna crkva Male Braće na prvom koncertu

Dulist