Grad

POTVRĐEN CERTIFIKAT ‘Vodovod se pridržava visokih standarda rada’

POTVRĐEN CERTIFIKAT 'Vodovod se pridržava visokih standarda rada'

Dubrovački Vodovod ispunjava sve zahtjeve prema ISO 22000 normi i HACCP planu, javljaju iz ove gradske tvrtke.

Naglašavaju kako je uspješno dovršeni proces provjere sukladnosti sa standardima ove norme vodio auditor iz jedne od vodećih svjetskih certifikacijskih kuća, tvrtke SGS sa sjedištem u Švicarskoj, a nakon izvršenog nadzora Vodovodu je ponovno dodijeljen certifikat kojim se potvrđuje da su aktivnosti povezane sa zahvaćanjem, kondicioniranjem i distribucijom vode sukladne traženim standardima.

ISO 22000 je prva međunarodna norma za implementaciju sustava zdravstvene sigurnosti hrane, a obuhvaća interaktivnu komunikaciju, upravljanje sustavom i upravljanje rizicima. Norma definira sustav upravljanja sigurnošću hrane koristeći sedam principa analize opasnosti i kritičnih kontrolnih točaka (HACCP) uz dodatne preduvjete kojima se osigurava kvalitetna kontrola u svim dijelovima lanca kojim voda prolazi – od izvora do krajnjeg korisnika.

Ovu normu Vodovod Dubrovnik uveo je prije dvije godine, a uspješno dovršenim procesom recertifikacije još su jednom potvrđeni visoki standardi rada i brige za zdravlje potrošača.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović