DuList IN

POSLASTICA ZA KRAJ KOLOVOZA Vodimo vas na Mark Knighta

POSLASTICA ZA KRAJ KOLOVOZA Vodimo vas na Mark Knighta

DuList u suradnji s Culture Clubom Revelin opet nagrađuje. Ovog puta dvoje čitatelja nagrađujemo s po dvije ulaznice za nastup Mark Knighta 27. kolovoza u Revelinu.

Budite najbrži te e-mail s naslovom Mark Knight pošaljite na info@dulist.hr.

Dvije rezidencije za svoj zadnji nastup udružile su snage i pripremaju pravi house spektakl. Mark Knight odlučio je svoju rezidenciju zaključiti gostovanjem na projektu svog dugogodišnjeg prijatelja, ujedno i osnivača DANCElectric projekta, DANCElectricPHILIPEa i velikim house finalom zaključiti svoju ovogodišnju ljetnu sezonu u Revelinu. Cijenjeni londonski house producent i DJ koji je surađivao s mnogim poznatim imenima pop, rock i elektronske glazbe ujedno je i osnivač uglednog labela Toolroom Record.

Mark Knight, ime poznato i van krugova ljubitelja elektronske glazbe, potpisnik je nekih od najvećih hitova u proteklih 10 godina, a najbolja referenca za to je i nominacija za Grammy. Njegov stil je savršena kombinacija mainstream i undergorund zvuka. U karijeri koja se proteže gotovo cijelo desetljeće, Mark nije napustio listu Top 100 DJ-a. Još od samog ulaska među najveća imena bio je nomirniaran za Grammy, a njegovi hitovi izvode se na najlegendarnijim partijima širom svijeta.

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist