Natrag
20.2.2018 20:42

facebook

twitter

google

rss

dulist

PORUKA MINISTARSTVA OŠ Cavtat je prioritet

12.7.2017 @ 19:31 Dulist Županija

Podijelite:

Načelnik Općine Konavle Božo Lasić i voditeljica Odsjeka za društvene djelatnosti Lucija Arbulić primili su u Villi Banac pomoćnika ministrice znanosti i obrazovanja Momira Karina i saborsku zastupnicu Sanju Puticu.

Tema razgovora bili su problemi školstva na području Konavala, te potreba hitne izgradnje nove zgrade OŠ Cavtat , pa se u razgovoru dotaknulo i financiranje projekta izgradnje škole. Sudionici sastanka su iz prostorija Općine Konavle pošli u obilazak same škole kako bi iz prve ruke vidjeli zašto je izgradnja nove apsolutno neophodna.

Poseban naglasak na OŠ Cavtat stavljen je i na sastanku na kojem su ranije u Palači Ranjina osim načelnika Lasića bili i župan Nikola Dobroslavić, potom ministrica regionalnog razvoja i EU fondova Gabrijela Žalac, saborski zastupnici Branko Bačić i Sanja Putica, zamjenica župana Žaklina Marević, ravnateljica Osnovne škole Cavtat Kate Kukuljica, zamjenice gradonačelnika Grada Dubrovnika Orlanda Tokić i Jelka Tepšić, te ravnateljica županijske razvojne agencije Dunea Melanija Mijić.

Ministrica i saborski zastupnici iskazali su spremnost za pomoć u pronalasku načina financiranja izgradnje novog objekta cavtatske škole.

 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana