DuList IN

POP-UP SHOP Dizajneri spuštaju cijene samo za Vas!

POP-UP SHOP Dizajneri spuštaju cijene samo za Vas!

Dubrovačke ljubiteljice mode i idućeg će vikenda imati jedistvenu priliku kupiti dizajnerske artikle hrvatskih dizajnera po cijenama nižim i do 80 posto. Riječ je o artiklima Hippy Garden, Kralj i Krajina i Kate Almighty te stranih modnih dizajnera – Vjere Viličnik iz Londona, The Wandering Collectivea iz Barcelone te Bite Pourtavosi iz New Yorka.

Naime, nakon uspješnog Sample Sale eventa u Barceloni u lipnju ove godine i premijernih revija svojih dizjajnera The Wandering Collectivea, Kralj i Krajine te Maison Marquisea na zagrebačkom Fashion Weeku u svibnju tim američkog online shopa www.Trendcy.com odlučio se vratiti u Hrvatsku organizirajući Sample Sale i Pop-Up Shop u Art galeriji Sebastian u Dubrovniku.

Ovog vikenda, 26. i 27. srpnja održava se Pop-Up Shop gdje će se moći kupiti artikli nadolazećih kolekcija dizajnera za sezonu jesen/zima 2014. po pristupačnim cijenama.
Vjerujemo kako će mnoge ljubiteljice mode pohitati u Sebastian kako bi po pristupačnim cijenama našli nešto po svom gustu.

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist