Grad

Ponovno propala dražba za Remizu, Čučuk kupio zgradu na Kapelici

Ponovno propala dražba za Remizu, Čučuk kupio zgradu na Kapelici

Na današnjoj 12. javnoj dražbi na Trgovačkom sudu u Dubrovniku, GP-ova Remiza ponovno nije pronašla svog novog vlasnika.
Cijena od 36.1 milijuna kuna bila je očito previsoka, a na prodaju su se još našle stambene zgrade u Čibaći, na Kapelici, te građevinska zemljišta u Solitudu.
Za zgrade u Čibaći, točnije objekte za smještaj radnika (zgrada 458 m2, zgrada 389 m2, pomoćni objekt 126 m2 i dvorište 6.293 m2) traženo je 9,4 milijuna kuna, za zgradu na Kapelici (šest dvoetažnih stanova) 3,6 milijuna kuna, a za građevinska zemljišta u Solitudu, 1 590 m2 i 1 449 m2 3,8, odnosno 3,5 milijuna kuna.
Od svih ovih svog kupca pronašla je jedino roh bau stambena zgrada na Kapelici, a kako neslužbeno doznaje DuList, kupac je tvrtka Ragusa Palace iza koje stoje Luko Glavinja te Tanja Čučuk, žena dobro poznatog Dubrovčanina Petra Čučuka.

Sljedeća dražba bit će na jesen, a početna cijena bit će ista, odnosno 36,1 milijuna kuna. Podsjetimo u veljači je skupština vjerovnika donijela odluku da se Remiza na tri iduće dražbe prodaje po cijeni od 36, 1 milijuna kuna. Danas je bila prva dražba.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović