Grad

PONIŠTEN JAVNI POZIV Nedovoljan interes snizio cijenu adventskih kućica

PONIŠTEN JAVNI POZIV Nedovoljan interes snizio cijenu adventskih kućica

Zbog nedovoljnog interesa donesena je odluka o poništavanju Javnog poziva za prikupljanje ponuda za zakup kućica za obavljanje ugostiteljske djelatnosti i djelatnosti trgovine za vrijeme održavanja manifestacije “Dubrovački zimski festival“.

Poziv je objavljen 2. studenog 2017. godine, a odluku su donijeli Sanitat Dubrovnik i Povjerenstvo “Dubrovačkog zimskog festivala”.

Slijedom toga, ide i novi javni poziv sa sniženim cijenama najma kućica.

Cijena za osam kućica na Stradunu, za ugostiteljsku djelatnost iznosi 30 tisuća kuna + PDV, pet kućica na Brsaljama i pet na Gundulićevoj poljani daju se u zakup po cijeni od 10 tisuća kuna + PDV, pet tisuća kuna najam je kućica u Gružu, Pilama i Uvali Lapad, a po tisuću kuna je zakup ugostitelskih kućica u Mokošici, Staroj Mokošici i u Orašcu. Cijena kućice za djelatnost trgovine je 5 tisuća kuna.

Kako navode iz Sanitata, ponuditelji koji su predali ponude sukladno poništenom javnom pozivu mogu preuzeti predanu dokumentaciju u društvu Sanitat Dubrovnik d.o.o. u Dubrovniku, na adresi Marka Marojice 5.

Rok za podnošenje ponuda prema novom javnom pozivu je 22. studenoga 2017. godine do 12:00 sati.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović