Sport

POLUFINALE PH DOLAZI MLADOST Uz navijače Jug je uvijek bolji

POLUFINALE PH DOLAZI MLADOST Uz navijače Jug je uvijek bolji

Polufinalna utakmica doigravanja za prvaka Hrvatske između VK Jug Co i HAVK Mladost  igra se u Dubrovniku u srijedu s početkom u 18 sati. 
Da ‘žapci’ zaista misle ozbiljno i da se nadaju pobjedi u polufinalnim ogledima koji se igra na dvije dobivene utakmice dovoljno govori i podatak da je Mladost posljednje pripreme za ovaj dvoboj odradila u Kragujevcu gdje se pripremala s Radničkim, momčadi za koju je procijenjeno da igra vaterpolo sličan Jugovom.

– Mladost nas želi dobiti i nakon posljednje dvije utakmice se imaju prava nadati i vjerovati u to. No, objektivno stvari stoje drukčije. Ako mi odigramo kako znamo i ako naš pristup bude pravilan sasvim je jasno da smo mi favoriti i da ćemo pobijediti. Ne smijemo srljati i dozvoliti da protivnik nametne svoj ritam igre. Mi znamo naše kvalitete i gledat ćemo ih iskoristiti u srijedu navečer – kazao  je Miho Bobić, trener Juga dodavši da se nada i podršci s tribina.

– Igra se u Gružu. Uvjeren sam da će naša publike prepoznati sav trud koji ulažemo i pristup kojega imamo i da će nas doći i podržati u ovoj završnici sezone jer Jug je uz svoje navijače uvijek bolji.

Tajni između Mladosti i Juga nema i nemože ih biti. Baš kao što nema ni tajni između Bobića i Kobeščaka koji zajedno sjede na klupi juniorske reprezentacije Hrvatske. Trener Mladosti Vjekoslav Kobeščak je u tolikoj mjeri uvjeren da se momčadi međusobno poznaju da ‘žapci’ još uvijek nisu pogledali snimku polufinala iz Zadra.

– Mi znamo Juga, a Jug nas još bolje. Snimku iz Zadra sam pogledao samo ja, a igračima ću sutra pokazati detalje. Mi moramo u utakmicu ući puni samopouzdanja i kontrolirane želje za uspjehom. Ako budemo borbeni i disciplinirani imat ćemo svoje šanse, iako je Jug u ovoj utakmici favorit – zaključio je Kobeščak.

Utakmica se igra u 18,00 sati. Sudit će Branko Banovac i Dragan Štampalija.

Nema izravnog TV prijenosa, ali će se utakmica moći pratiti putem LIVE streaminga na službenim stranicama kluba www.jug.hr.

VK Jug CO se odlučio za termin u 18,00 sati kako bi ljubitelji sporta mogli gledati i nogometno polufinale Lige prvaka između Bayerna i Reala. Nakon utakmice Juga i Mladosti u Gružu odigrati će se pripremno – prijateljska utakmica između juniora Juga i reprezentacije Brazila koja se nalazi na pripremama u Dubrovniku.
Ulaznice za utakmicu po cijeni od 30 kuna moći će se kupiti u caffe barovima Primo i Fortuna, te sat vremena prije početka utakmice na blagajni bazena. Uz predočenje građanskog pokaza JP Libertas cijena ulaznice je 10 kuna.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist