Vaše vijesti

PISMO GRADONAČELNIKU ‘Odlagalište u ulici Između dolaca je stravično!’

PISMO GRADONAČELNIKU 'Odlagalište u ulici Između dolaca je stravično!'

Stanovnici ulice Između dolaca u Novoj Mokošici uputili su otvoreno pismo dubrovačkom gradonačelniku Matu Frankoviću u kojem ga upozoravaju na trenutno neodrživo stanje s odlagalištem smeća u njihovoj ulici.

‘Posebno štovani Gradonačelniče, gosp. Frankoviću,

već godinama uzaludno smo ukazivali nadležnima u Općini Dubrovnik na neodgodivo rješenje odlagališta smeća u ulici Između dolaca-Nova Mokošica, a koje se nalazi točno na ulazu u samu ulicu, iz ulice Marina Kneževića te čim dođete do samog ulaza ove ulice imate zastrašujući osjećaj, od zaprepaštenog uprizorenja takvog odlagališta smeća u 21. stoljeću!

Iz samo nadležnima znanih razloga do danas to odlagalište,koje stravično djeluje, a očito je da se i zdravstveno negativno može odraziti na zdravlje stanovnika, već godinama nije adekvatno uređeno poput ostalih odlagališta za smeće u Novoj Mokošici,kao i samom Gradu Dubrovniku i susjednim mjestima?!

Prilažemo Vam na uvid i postupanje slike odlagališta za smeće:

1. sliku zapuštenog odlagališta za smeće u ulici Između dolaca – Nova Mokošica

PISMO GRADONAČELNIKU 'Odlagalište u ulici Između dolaca je stravično!'

2. sliku uredno uređenog manjeg odlagališta za smeće u ulici od Izvora – Novoj Mokošici,

PISMO GRADONAČELNIKU 'Odlagalište u ulici Između dolaca je stravično!'

3. sliku velikog odlagališta za smeće na autobusnom stajalištu u Platu – Župa dubrovačka, a po kojoj slici bi trebalo identično urediti i ovo veliko i krajnje zapušteno odlagalište za smeće u ulici Između dolaca-Nova Mokošica (s velikim brojem kontejnera, kao i u Platu).

PISMO GRADONAČELNIKU 'Odlagalište u ulici Između dolaca je stravično!'

Uvjereni da ćete razumjeti ovaj dugogodišnji, ali nadasve necivilizirani ,kao i zdravstveni ,možebitno, ogroman problem po zdravlje žitelja, unaprijed Vam srdačno zahvaljujemo te ujedno radosni i neopisivo Vam zahvalni da ste konačno, a poslije 30 godina naših vapaja za obnovom ulice Između dolaca ,upravo Vi osobno s Vašom stručnom ekipom prepoznali nasušne potrebe obnove infrastukture u ovoj zapuštenoj ulici Između dolaca-Nova Mokošica te je upravo počeli i temeljito obnavljati, na sramotu svim Vašim prethodnicima, Gradonačelnicama/ima.’

Pročitajte još

PROBLEMATIČNI ZNAKOVI KRAJ DOMA ZDRAVLJA ‘Mi se snalazimo, dok stranci rade opasne greške’

Dulist

NEMOGUĆA SITUACIJA Čitateljica: ‘S kolicima trebam izlaziti na cestu i izlagati opasnosti svoje dijete i sebe’

Dulist

U PORTU ‘Može li netko ovo iščupat? Potkopalo je kamen…’

Dulist