Sport

PING PONG Vranješ donijela pobjedu Marinkoloru

PING PONG Vranješ donijela pobjedu Marinkoloru

Odigrano je 3. kolo amaterskog prvenstva grada Dubrovnika u stolnom tenisu.

U 1. ligi Aedium plus i Dubrovnik podijelili su bodove (5:5). Da je utakmica bila do samog kraja neizvjesna govori i podatak da su obje ekipe naizmjence imale vodstvo i stizale protivničko vodstvo. Najuspješniji pojedinac utakmice bio je Milo Stražičić (Aedium plus) koji je svojoj ekipi donio 3 pojedinačne pobjede, dok su s druge strane bili raspoloženi Robert Tot Horti i Mario Obrovac, koji su svojoj ekipi donijeli svaki po dvije pojedinačne pobjede, ali i pobjedu u paru koja je njihovoj ekipi donijela ukupno neriješen rezultat.

Marinkolor je tukao Dr. Čolića s 8:2. Najbolja igračica susreta je Lidija Vranješ (Marinkolor), koja je svojoj ekipi donijela 3 pojedinačne pobjede, a protivničkim igračima prepustila je samo tri seta.

Srđ i Šampinjoni odigrali su 5:5. Šampinjoni su naišli na raspoloženog Iva Miličića iz Srđa, najboljeg igrača susreta, koji je svojoj ekipi donio sve tri pojedinačne pobjede kao i pobjedu u paru sa suigračem Milanom Rezom.

OŠ Cavtat Konavljanin pobijedila je Geoplan sa 7:3. Geoplan nije imao rješenje protiv raspoloženog Vedrana Đurđevića, koji je svojoj ekipi donio tri pojedinačne pobjede. Svoj doprinos pobjedničkoj ekipi dodao je i Vlaho Car s dvije pojedinačne pobjede kao i pobjedom u paru s Juricom Prpićem. U poraženoj ekipi jedino se vođa ekipe Filip Mikulić s dvije pojedinačne pobjede i trećom izgubljenom u 5. setu pokušao suprotstaviti Konavljanima, ali ga njegovi suigrači nisu uspjeli pratiti.

Nakon 3. kola u 1. ligi prvi je Marinkolor s osvojenih 9 bodova, dok drugo do četvrtog mjesta dijele Geoplan, OŠ Cavtat Konavljanin i Dr. Čolić s osvojenih 7 bodova. Najbolji pojedinci su Vedran Đurđević (OŠ Cavtat-Konavljanin), Filip Mikulić (Geoplan) i Ivo Miličić (Srđ). Najbolji parovi su Joško Martinović i Barbara Vlahović (Marinkolor), Branko Golik i Dario Petković (Dr Čolić) te Damir Gleđ i Filip Mikulić (Geoplan).

U 3. kolu 2. lige Eurokarbon je sa 7:3 slavio protiv ekipe Lea travel. Pobjednička ekipa ostvarila je pobjedu zahvaljujući svim pojedinačnim pobjedama Tonija Portolana i Đive Vidojevića, kao i pobjedom u paru.

Sv. Mihovil i Luka Sorkočević završili su svoj meč rezultatom 5:5. Sv. Mihovil naišao je na raspoloženog Damira Hađinca iz Luke Sorkočevića, najboljeg igrača susreta, koji je svojoj ekipi donio sve tri pojedinačne pobjede, kao i pobjedu u paru sa suigračem Viktorom Lenertom. U 2. kolu slobodan je bio Halo Dubrovnik.

Nakon 3. kola u 2. ligi prvi su Halo Dubrovnik, Sv. Mihovil i Eurokarbon sa 6 osvojenih bodova. Najbolji pojedinci su Denis Pavela (Sv Mihovil), Toni Portolan (Eurokarbon) i Kemal Halilović (Halo Dubrovnik), a najbolji parovi Damir Hađinac i Viktor Lenert (Luka Sorkočević), Toni Portolan i Đivo Vidojević (Eurokarbon) te Vjeran Čović i Ivica Novokmet (Sv Mihovil).

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist