Sport

PING PONG LIGA Cavtaćani zadržali vodstvo

PING PONG LIGA Cavtaćani zadržali vodstvo

Ekipa OŠ Cavtat Konavljanin s glatkih je 7:0 svladala Dr. Čolić te nakon 8. kola zadržala vodstvo u 1. Gradskoj stolnoteniskoj ligi.

Soul Caffe je sa 6:1 bio bolji od STK Dubrovnika te je zadržao treće mjesto na ljestvici. Marinkolor je s 5:2 slavio protiv Halo Dubrovnika, a Srđ je sa 6:1 pobijedio Šampinjone ZLD.

Na ljestvici vodi OŠ Cavtat Konavljanin s 14 bodova, bodom više od Geoplana koji je u 8. kolu bio slobodan te s dva boda više od Soul Caffea na trećem mjestu. Najbolji pojedinac nakon osam kola je Filip Mikulić (Geoplan), a najbolji par Vlaho Car i Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin).

U 2. Gradskoj stonoteniskoj ligi Sun Sail je sa 6:1 svladao Lapad kolor te zadržao prvo mjesto na ljestvici sa 16 bodova, bodom više od drugoplasiranog Aragosa Travela, koji je s glatkih 7:0 slavio protiv Shaolin Expressa. Trećeplasirani Luka Sorkočević stigao je do 13 bodova ‘sedmicom’ protiv OŠ Gruda Popovića, OŠ Gruda Ljuta je sa 5:2 bila bolja od Libertas klinaca, a Samo lagano je sa 7:0 pobijedio OŠ Gruda III.

Nakon osam odigranih kola najbolji pojedinac je Josip Dedo (Aragosa Travel), a najbolji par su Đivo Vidojević i Tomo Vodnica (SunSail).

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist