Sport

PERRONE ‘Kad sam stigao, rekli su mi ‘barem jedan trofej’, sad imamo tri, a zašto ne bi i četiri?’

PERRONE 'Kad sam stigao, rekli su mi 'barem jedan trofej', sad imamo tri, a zašto ne bi i četiri?'

Kad sam dolazio u klub svi su mi rekli da nam treba jedan pehar, a sad imamo tri! Ali zašto ne bismo uzeli još jedan? Imamo Final 6, koncentrirat ćemo se i pokušati. Imamo odličnu atmosferu, sjajnu momčad, imamo sve što treba – kazao je sjajni brazilski as Felipe Perrone, koji je pred utakmicu dobio i trofej za najboljeg igrača i strijelca Regionalne lige.

-Nije bilo jednostavno. Do poluvremena smo se uspjeli vratiti, a onda smo odigrali fenomenalno u obrani i napadu. Zabili smo 13 golova, nisu imali nikakve šanse – kazao je Jugov centar Josip Vrlić, koji smatra kako Jug svakako ima izgleda i na završnom turniru Lige prvaka.

-Bit će jako teško, ali mi smo dokazali da možemo odigrati fenomenalno. Idemo u Budimpeštu po četvrti trofej! – dodao je Vrlić.

– Oni su krenuli jako jer im je ovo bila zadnja šansa da se vrate u seriji. Bili su bolji prvih desetak minuta, ali smo mi pokazali karakter, da smo pobjednička ekipa. Zasluženo se slavili – istaknuo je Luka Lončar, koji ne želi stvarati pritisak pred finalni turnir Lige prvaka.

-Idemo tamo odigrati na ovoj razini. Ako to bude dovoljno za naslov prvaka Europe, nadam se da ćemo slaviti. Bitno je zadržati ovaj visok nivo igre. Ako to uspijemo, vjerujem da ćemo se naći među najboljima – smatra Lončar, prvi hrvatski centar, kojeg ćemo gledati i na Olimpijadi u Riju.

-Ovo sve odlično djeluje na igrače koji će nastupiti u Riju. Nadam se da će reprezentacija biti jaka i konkurentna za medalju – kazao je Lončar.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist