Sport

PAO ZAGREB ‘Pituri’ s prvog mjesta u doigravanje

PAO ZAGREB 'Pituri' s prvog mjesta u doigravanje

STK Libertas Marinkolor uvjerljivom pobjedom 4:0 u ŠD Gospino polje protiv trećeplasiranog sastava Superlige GSTK Zagreba zadržao je prvo mjesto na ljestvici, s kojeg kao favorit kreće u doigravanje za prvaka Hrvatske.

U jednosmjernom meču te uz podršku glasnih navijača dubrovački stolnotenisači nisu uopće bili gostoljubivi prema suparniku iz metropole, ne prepustivši im u sat i pet minuta igre niti jedan set.

Prvi bod ‘Piturima’ donio je Simović protiv Mijatovića 3:0 (11:8, 11:6, 11:6), a zatim su uslijedile pobjede Zubčića nad Arbanasom 3:0 (11:5, 12:10, 11:5), Juzbašića nad Maglićem 3:0 (11:9, 11:3, 11:8) te na kraju para Simović-Zubčić protiv Arbanasa i Mijatovića 3:0 (11:9, 11:6, 11:8).

U polufinalu doigravanja za prvaka Hrvatske STK Libertas Marinkolor će igrati protiv četvrtoplasiranog STK Splita. Prva utakmica igra se u srijedu 27. travnja u Splitu, dok je uzvrat tri dana kasnije u Dubrovniku, a eventualna treća utakmica također se igra u gradu (3.5.). Drugi polufinalni par su STK Starr i GSTK Zagreb.

Finalni susreti na rasporedu su 11. i 15. svibnja, a u slučaju izjednačenog rezultata treći susret igra se 18. svibnja.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist