Natrag
25.9.2017 22:42

facebook

twitter

google

rss

dulist

Panika – mali kutak za velike ljubitelje dobrih jela

6.4.2015 @ 9:38 Dulist dulist IN / duLIst Promo
13;13

Podijelite:

Pizzeria Panika, mali kutak za velike ljubitelje dobrih jela, nalazi se na adresi Od Izvora 72 u Novoj Mokošici.

Simpatična i mala pizzeria s kaskadno postavljenim stolovima u toplom, ugodnom ambijentu posjetiteljima daje osjećaj intime bilo da se radi o velikom društvu, prijateljima ili zaljubljenim parovima. Uživajte u kavi ili probranim pićima u žutim naslonjačima ili se sakrijte od znatiželjnih pogleda i uživajte u raznovrsnom izboru pizza i svih ostalih jela.

Svakodnevno od pomno biranih namirnica, Panika spravlja mirisne pizze, topla i hladna predjela, slasna jela s roštilja, maštovite salate, tjestenine, lasagne, te slatke užitke za kraj, svima omiljene palačinke. Također, u ponudi je fina meksička hrana, pripremljena sa svježim povrćem blago ili pakleno ljuta ovisno o želji pojedinog gosta.

Panika je svoju ponudu obogatila i marendama te se cjenovno još dodatno približila svojim gostima. Pripremljene od svježih sastojaka, marende se razlikuju od dana do dana. Što je danas u ponudi može se pogledati na Facebook profilu Pizzeria Panika.

Uz sve navedeno pizzeria dostavlja sva jela na kućnu adresu što omogućava uživanje u ukusno pripremljenoj hrani u miru Vašeg doma.

Naručiti ili rezervirati Vaše mjesto možete na broj telefona 020 454 300.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana