DuList INDuList PROMO

Panika – mali kutak za velike ljubitelje dobrih jela

Panika - mali kutak za velike ljubitelje dobrih jela

Pizzeria Panika, mali kutak za velike ljubitelje dobrih jela, nalazi se na adresi Od Izvora 72 u Novoj Mokošici.

Simpatična i mala pizzeria s kaskadno postavljenim stolovima u toplom, ugodnom ambijentu posjetiteljima daje osjećaj intime bilo da se radi o velikom društvu, prijateljima ili zaljubljenim parovima. Uživajte u kavi ili probranim pićima u žutim naslonjačima ili se sakrijte od znatiželjnih pogleda i uživajte u raznovrsnom izboru pizza i svih ostalih jela.

Svakodnevno od pomno biranih namirnica, Panika spravlja mirisne pizze, topla i hladna predjela, slasna jela s roštilja, maštovite salate, tjestenine, lasagne, te slatke užitke za kraj, svima omiljene palačinke. Također, u ponudi je fina meksička hrana, pripremljena sa svježim povrćem blago ili pakleno ljuta ovisno o želji pojedinog gosta.

Panika je svoju ponudu obogatila i marendama te se cjenovno još dodatno približila svojim gostima. Pripremljene od svježih sastojaka, marende se razlikuju od dana do dana. Što je danas u ponudi može se pogledati na Facebook profilu Pizzeria Panika.

Uz sve navedeno pizzeria dostavlja sva jela na kućnu adresu što omogućava uživanje u ukusno pripremljenoj hrani u miru Vašeg doma.

Naručiti ili rezervirati Vaše mjesto možete na broj telefona 020 454 300.

Pročitajte još

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist