DuList PROMO

OVE SRIJEDE NE PROPUSTITE ‘DuList Beauty’ na dar svim čitateljicama i čitateljima!

OVE SRIJEDE NE PROPUSTITE 'DuList Beauty' na dar svim čitateljicama i čitateljima!

Ne propustite novi broj DuLista jer darujemo vam, dragi čitatelji i čitateljice, besplatan prilog o ljepoti i zdravlju. Za vas smo osmislili prilog koji donosi savjete kako se na najbolji način posvetiti sebi i započeti svoj jesenski režim njege kože, kose i tijela.

Doc. dr. sc. Ana Bakija-Konsuo, spec. dermatovenerologije, vlasnica Poliklinike Cutis donosi nam najnovije trendove u njezi i obnovi kože lica te predstavlja novi hit tretman za njenu obnovu – mezoterapiju. Koliko je važna uravnotežena prehrana i pravilan unos namirnica za ljepotu kože i tijela kazala nam je Marija Vezilić, dipl.ing. prehrambene tehnologije i nutricionistkinja.

MP professional u Dubrovnik ponovno donosi poznati svjetski brand u njezi kose Tigi, a Marina Sršen, vlasnica Beauty centra Sršen piše o najnovijim trendovima u svijetu frizerstva, pristupu klijentima te o onom najvažnijem, njezi kose.
Nastavljamo u pravcu wellness tretmana te najavljujemo obnovljeni Spa i wellness u Hotelu Adria koji u Dubrovnik donosi dva poznata svjetska branda u njezi tijela i lica uz jedinstvene masaže – Aroma veda masažu i masažu svijećama.

Predstavljamo Energy Clinic, međunarodni wellness i spa centar koji je zastupljen u čak šest dubrovačkih hotela: Excelsior, Bellevue, Palace, Kompas, Croatia i Grand Villa Argentina, te Wellness akademiju. Priču o wellnessu zaokružuje Valamar sa svojom opuštajućom wellness jeseni u Hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik. Touch of Thai Massage and Spa Dubrovkinjama i Dubrovčanima nudi dašak egzotike kroz tradicionalne terapeutske masaže.
I na kraju, ne zaboravite vježbati. Tea Pače, viša trenerica fitnessa u Hotelu Adriatic uvodi nas u svijet Body pump treninga i ističe prednosti ovakve vrste vježbanja.

Dakle, svi na kioske i u butige po novi primjerak DuLista i besplatan prilog DuList Beauty!

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist