Sport

OSMINA FINALA KUPA HRVATSKE Squareu fali ‘pola momčadi’ za okršaj s Vinkovcima!

OSMINA FINALA KUPA HRVATSKE Squareu fali 'pola momčadi' za okršaj s Vinkovcima!

Dubrovački malonogometni klub Square u subotu, 14. siječnja igra utakmicu osmine finala Kupa Hrvatske u Vinkovcima protiv MNK Vinkovci.

– Vinkovci su dobra momčad. Prošle godine su doma dobili Kijevo Knin 8:4, a koji je kasnije završio ipak na final fouru Kupa zbog pobjede na domaćem parketu. Imaju dobru momčad  i nisu bezveze na prvom mjestu 2. HMNL Istok – riječi su trenera Marinka Mavrovića.

– Idemo svjesni toga da igramo protiv domaćina koji ima pobjedničku atmosferu i koji je u super naletu. Svjesni smo svojih problema, no ne smijemo zaboraviti da se igra na dvije utakmice. Uz sve, mi ćemo pokušati pobijediti, cilj je vratiti se s pozitivnim rezultatom. Pristup mora biti takav da u glavama tijekom cijele utakmice mora biti ‘lampica’ da o ukupnom pobjedniku odlučuje utakmica u Dubrovniku gdje će nam na raspolaganju biti svi igrači izuzev Duje Reza koji ima za odraditi dvije utakmice kazne – zaključio je Mavrović.

Hrvoje Cvjetković (ozljeda), Duje Rezo (crveni karton u posljednjem kolu 1. HMNL u Zagrebu kod Alumnusa), Denis Hasanović (privatne obveze) i Mato Šimunović (poslovne obveze) su igrači koji ne mogu putovati u Vinkovce na kup susret osmine finala u kojem Square igra protiv MNK Vinkovci, neporaženog lidera 2. HMNL Istok.

Prema planu i programu put Vinkovaca, preko Bosne i Hercegovine, kreće se u 10 sati ujutro, a za susret protiv MNK Vinkovci konkuriraju vratari Zoran Primić i Alen Turuk te igrači: Ivan Ivanković, Adrijan Micevski, Maro Đuraš, Borna Tikvica, Antonio Konsuo i Antun Bačić koji se u sastav vraća  nakon skoro godinu dana od ozljede koljena.

Uz već navedene Cvjetkovića, Reza, Hasanovića i Šimunovića, u dresu Squarea više  neće biti Tomislava Bevande koji je, nakon sastanka s Upravom, zatražio papire zbog svog zdrastvenog stanja.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist