Grad

ODOBRILA POVJERENICA Kalauzi smješteni u gradski stan

ODOBRILA POVJERENICA Kalauzi smješteni u gradski stan

Iz Gradske uprave izvijestili su kako je povjerenica Vlade RH Nada Medović odobrila korištenje stana u vlasništvu Grada Dubrovnika obitelji Kalauz.

Podsjetimo, njihova obiteljska kuća u potpunosti je uništena u požaru koji je zbio u Ulici branitelja Dubrovnikau noći sa srijede na četvrtak.

-Povjerenica je kao socijalno opravdano odobrila privremeno korištenje stana površine 66 kvadratnih metara, smještenog u Ulici Andrije Hebranga. Stan će obitelji s troje maloljetne djece na raspolaganju biti do 1. srpnja 2017. godine – ističu iz Gradske uprave.

-Ovo je trenutno ono što Grad Dubrovnik može učiniti i smatrala sam da je bilo potrebno brzo reagirati jer obitelji s troje djece koja očekuje i prinovu treba odmah pronaći adekvatan prostor za stanovanje i nadam se da će im poslužiti dok ne saniraju štetu na obiteljskoj kući – rekla je povjerenica Medović uz zahvalu JVP Dubrovački vatrogasci na brzoj reakciji pri gašenju požara. Izrazila je nadu za brzim opravkom dvjema ozlijeđenim osobama, od kojih je jedna i vatrogasac.

Požar na obiteljskoj kući izbio je nešto poslije 22 sata u srijedu, 22. veljače, a zahvaljujući pravovremenoj intervenciji JVP Dubrovački vatrogasci lokaliziran je u 23.55 sati, a potpuno ugašen i saniran u 3:20 ujutro.

Pročitajte još

BALKAN ROADSHOW 2024. Turistička ponuda Dubrovnika predstavljena u Aziji

Dulist

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist