Grad

NOVA PONUDA ‘Kafić u nebo’ tik do trafostanice, opasnost na vidiku?

NOVA PONUDA 'Kafić u nebo' tik do trafostanice, opasnost na vidiku?

‘Kafić u nebo’ nova ponuda u Gradu. Uz trafostanicu koja opskrbljuje gornju bandu Grada niknuo je sadržaj koji donosi visoku razinu adrenalina, a kao dio ponude je i let u nebo! – piše naša sugrađanka Marijana Puhjera na svom Facebook profilu.

Tim tragom, odlučili smo provjeriti je li situacija opasna i hoće li novootvoreni objekt biti zaista – ‘opasan po život’.

Naime, za štand uz trafostanicu na Pelinama (kao i druge štandove u Gradu) natječaj je objavljen 11. ožujka 2017. Najpovoljniju ponudu (jedinu) imao je vlasnik koji je trenutno na području Pelina te je s istim zaključen ugovor o zakupu javne površine.

Neslužbeno iz Elektrojuga doznajemo kako do njih nije došao nikakav zahtjev o privremenom priključku.

-Često smo upozoravali na takve situacije, naime, Grad je preopterećen, previše se ljudi ‘šteka’ produžnim kabelima, a sve je do jednom. Sjetite se samo situacije u ulici Petilovrijenci, kada je trafostanica eksplodirala! – ističu nam iz Elektrojuga, uz opasku kako je ‘na komunalnim redarima da to rješavaju’.

U svakom slučaju, nadamo se da do sličnih situacija neće doći ovo ljeto, a zanimljivo je dodati i to kako su iz Elektrojuga zahtjev za privremenim priključkom u posljednjih desetak dana primili samo od jednog objekta, a koji nije na području stare gradske jezgre.

Foto: Marijana Puhjera FB

Pročitajte još

BALKAN ROADSHOW 2024. Turistička ponuda Dubrovnika predstavljena u Aziji

Dulist

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist