Natrag
20.2.2018 20:28

facebook

twitter

google

rss

dulist

NOVA MOKOŠICA Za uređenje igrališta 430 tisuća kuna

24.7.2017 @ 10:12 Dulist Grad / Sport

Podijelite:

Zamjenica gradonačelnika Orlanda Tokić i privremeni pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Miho Katičić obišli su igralište za male sportove u Novoj Mokošici.

Ovo igralište smješteno je pokraj novouređenog dječjeg igrališta i Calisthenic parka za vježbanje na otvorenom, a koje će renoviranjem i adaptacijom upotpuniti ovu sportsko – rekeracijsku zonu.

Riječ je o drugoj fazi radova na sportsko-rekreacijskom parku u Novoj Mokošici, a projekt je vrijedan oko 430.000 kuna. Rok završetka radova je početak rujna odnosno do početka nove školske godine.

– Uređenje ovog igrališta za male sportove je prvi projekt s kojim krećemo. Planovi u ovoj drugoj fazi su uređenje igrališta i gradnja montažnih tribina kao i provođenje sve potrebne infrakstrukture, kao što je uređenje rasvjete, i svega onoga što je potrebno kako bi se ovo igralište privelo svrsi – kazala je prilikom obilaska zamjenica Tokić ističući kako radovi započinju već danas.

– Ovo je samo prvi u nizu parkova koji će se realizirati u Mokošici. Tu je svakako i plan za uređenje parka u sklopu novoizgrađenih zgrada POS-a kao i dječjih igrališta na brojnim drugim lokacijama u Dubrovniku. Riječ je o kratkotrajnim planovima koje namjeravamo realizirati u ovom ljetnom razdoblju, a oni veći projekti planiraju se za jesen – rekla je zamjenica Tokić.

Prema riječima privremenog pročelnika Upravnog odjela za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo Miha Katičića riječ je o projektu kojeg će Grad Dubrovnik realizirati na molbu građana, a završetkom uređenja ovog igrališta zaokružit će se cijela priča sportsko – rekreacijske zone u ovom dijelu Mokošice.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana