Sport

NOMINACIJA Jug CO u top 5 sportskih brandova

NOMINACIJA Jug CO u top 5 sportskih brandova

Vodeća konferencija o sportskom marketingu i sponzorstvima u sportu u regiji SPORTO 2014 nominirala je VK Jug CO za izbor sportskog branda godine u Hrvatskoj. VK Jug CO je u društvu hokejaša Medveščaka te tri nogometna kluba Hajduk, Dinamo i Rijeka.

– U renomiranom smo društvu. Kao što se može vidjeti u izboru nema košarkasa, rukometaša, odbojkaša… a osim Juga nema ni vaterpolista. Ova nominacija je priznanje našem radu, organizaciji kluba, odnosima s javnošću i odnosima s našim sponzorima – kazao je direktor kluba Ognjen Kržić.

SPORTO konferencija je zajedno s agencijom Mediana razvila istraživanje kvalitete branda prema 8 elemenata između kojih ističemo: prepoznatljivost, rezultat, globalni kontekst, percepciju javnosti (likeability kluba), osobnost, atraktivnost imidža kluba, kvalitetu i kvantitetu javnih istupa.

– Javnost gleda sve. Morate znati kako nama rezultat nije jedini kriterij za nominaciju klubova ili pojedinaca. VK Jug CO je prema svim kriterijima zaslužio nominaciju – kazao je Luka Maselj, voditelj komunikacija pri SPORTO konferenciji.

Svečana ceremonija dodjela nagrada održat će se 20. studenoga u Portorožu. Zapravo, svečanost će biti kruna cjelodnevnog događanja tijekom kojega će biti organizirana predavanja nekolicine svjetski priznatih stručnjaka iz marketinga i sponsorshipa u sportu.
Cilj konferencije je razmjena znanja i iskustava svih dionika sportskog biznisa, a uključuje stručnjake iz područja marketinga, komunikacija, sporta, odnosa s javnošću i digitalnih medija, ali i sve ostale koji su uključeni u rad na području sporta, sponzorstava i marketinga.
U sklopu konferencije svake godine se proglašavaju SPORTO Awards i SPORTO Brands, i održava SPORTO dobrotvorna aukcija.

Jug.hr

Pročitajte još

TRON EUROPE PRIPADA HRVATICI Matić prvakinja, Cvjetko brončana, Oberan upisala pobjedu i poraz

Dulist

MALONOGOMETNA LIGA Square poražen u Omišu

Dulist

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist