Sport

NKNA Libertas ‘rasturili’ u Sarajevu, Bruno Miloglav najbolji golman turnira

NKNA Libertas 'rasturili' u Sarajevu, Bruno Miloglav najbolji golman turnira

Na 10. Međunarodnom malonogometnom turniru ‘Šampion junior kupu 2017. godine’ koji je nedavno održan u Sarajevu, nastupili su igrači NKNA LIBERTAS iz Dubrovnika u 4 kategorije pod vodstvom trenera Ivice Cumeljana, Draga Šimovića, Emanuela Mijovića, Dražena Sršena i Kika Kovača.

Ukupno je sudjelovalo 146 momčadi. Kategorija 2004. godište ostvarila je najbolji rezultat i plasirala se u finale turnira. Finale su odigrali s ACADEMICA SARAJEVO koja je u regularnom dijelu završila 0:0.

O pobjedniku su odlučivali penali u kojim je protivnik bio bolji rezultatom 4:3, tako osvojivši drugo mjesto. Za NKNA LIBERTAS su nastupili Bruno Miloglav, Domagoj miloglav, Ivan Pleština, Mihael Dabo, Lovro Duždević, Luka Pulić, Luka Novak, Pero Bjeloš, Ivo Vukić i Marko Grbić, pod vodstvom Ivice Cumeljana i Kika Kovača.

Bruno Miloglav je proglašen najboljim golmanom turnira. Drugo mjesto je veliki uspjeh i još jedan rezultat napornog rada,uz veliki trud i puno odricanja. Želimo im u budućnosti puno sportskog uspjeha i dobrih rezultata!

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist