Sport

NK NA LIBERTAS Godina za pamćenje, posebna nagrada Domagoju Miloglavu

NK NA LIBERTAS Godina za pamćenje, posebna nagrada Domagoju Miloglavu

Protekla 2015. godina bila je rekordna po uspjesima na brojnim turnirima za Nogometni klub nogometnu akademiju Libertas. Istaknuto je to na redovnoj izvještajnoj skupštini kluba.

Na skupštini je, između ostalog, prikazan i film u trajanju od 12 minuta, kojim je sumirana prošla iznimno plodna godina za NK NA Libertas.

Prva mjesta osvajana su na turnirima Županijske nogometne lige Dubrovačko-neretvanske županije (U10) u Dubrovniku, Sportskim igrama mladih Hrvatske (U10) u Splitu, Šampion junior kupu (U12) u Sarajevu, Zimskoj ligi (U9 i U10) na Grudi, Susretima DHB (U12) u Savudriji, Golupčić kupu (U8) na Gradskoj ligi te na DN Cupu (U13) u Samoboru.

Druga mjesta osvajana su na Županijskoj nogometnoj ligi Dubrovačko-neretvanske županije (U15) u Dubrovniku, Ljetnom kupu (U8) u Dubrovniku, Crikvenica kupu (U10) u Crikvenici i Golupčić kupu (U7) na Gradskoj ligi. Osvojeno je i jedno treće mjesto, i to na regionalnim Balkanskim sportskim igrama mladih (U10) u Splitu.

O ovim uspjesima detaljno je govorio sportski direktor kluba Ivica Cumeljan, tajnik kluba Dražen Sršen podnio je financijsko izvješće, a prigodnim riječima nazočnima su se obratili i predsjednik kluba Niko Musladin te direktor Blaž Pezo. Predsjednik Nadzornog odbora kluba Davor Nakić pohvalio je kvalitetu rada s najmlađim kategorijama, koja se prošle godine pretočila u prelaske pionira K. Sentića u HNK Hajduk te kadeta M. Sršena u NK Adriatik iz Splita, koji uspješno nastupaju u svojim uzrastima u 1. HNL.

Tradicionalnu nagradu ‘Libertasov ponos’, koja se svake godine uručuje ponajboljem pojedincu po ocjeni stručnog stožera, za prošlu godinu ponio je kapetan kategorije U10 Domagoj Miloglav. Također, uručene su zahvalnice pojedincima i tvrtkama koje su u protekloj godini pomagale klubu.

Na redovnoj izvještajnoj skupštini NK NA Libertas u hotelu Ivka sudjelovalo je šezdesetak skupštinara, članova uprave, igrača, roditelja te brojnih gostiju i prijatelja kluba.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist