Politika

Nikša Dubelj predsjednik županijske organizacije HSP AS-a

Nikša Dubelj predsjednik županijske organizacije HSP AS-a

Dopredsjednik Podružnice Dubrovnik Nikša Dubelj mag.ing. izabran je za predsjednika Županijskog vijeća HSP AS Dubrovačko-neretvanske županije. Isti je jednoglasno izabran na Zboru održanom u Malom Stonu dana 28.03.2015, javlili su danas iz te stranke.

U svom pozdravnom govoru zahvalio se u svoje osobno ime i u ime svih kandidata izabranih na zboru te kratko iznio viđenje stranačkih aktivnosti pod njegovim vodstvom. Posebice se zaahvalio dosadašnjem vodstvu na uspješnom radu te istakao svoju spremnost da nastavi s radom kako bi pravaštvu dali dostojno mjesto u životu ljudi dubrovačkog kraja ali i cijele Dubrovačko-neretvanske županije, kojemu je uvijek i pripadalo te će mu pripadati i u budućnosti.

Za dopredsjednike su izabrani Marinko Pažin iz Korčule i Petar Vuletić iz Župe Dubrovačke. Za tajnicu je izabrana Željka Dugandžić iz Ploča, a za rizničarku Roberta Matković iz Dubrovnika. Za članove predsjedništva izabrani su Marijana Majić iz Dubrovnika, Tomislav Marčinko iz Župe Dubrovačke, Vlado Vekić iz Orebića, Paval Pecotić iz Smokvice, Filip Dragojević iz Vela Luke te Vicencije Marković s
Mljeta. Za predsjednika NO izabran je Sretan Vlatković iz Ploča, Ante Protić iz Orebića i Nikola Butigan iz Dubrovnika. Za predsjednika Časnog suda izabran je Božo Ćurčija iz Dubrovnika, a za članove Mirko Prlenda s Mljeta i Nikša Tomašić iz Smokvice. Za članove Glavnog stana izabrani su Sanja Barbarus iz Župe Dubrovačke, Mario Pinjuh iz Orebića, Željka Dugandžić iz Ploča te Mladen Živkušić s Korčule. Za predsjednika starčevićanske mladeži izabran je Emanuel Volarić iz Župe Dubrovačke, a za predsjednicu kluba žena starčevićanki Željka Matulović iz Vela Luke, poručili su iz te stranke.

Pročitajte još

PROFESORICI SE PRIDRUŽIO I PROFESOR Uz Šuicu, i Legaz bi u Europu!

Dulist

RASKOL U MOSTU Marija Selak Raspudić: ‘Miletić se javno ogradio od mene’

Dulist

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist