Natrag
23.8.2017 12:19

facebook

twitter

google

rss

dulist

NIKO PULIĆ U PODUZETNIČKIM VODAMA Batahovini otvorena nova autopraonica ‘Fast and Shine’

5.6.2015 @ 22:34 Dulist dulist IN / duLIst Promo
4;4

Podijelite:

Dubrovnik je nedavno dobio novu ponudu koju ne smijete propustiti. Naime, na Batahovini je nedavno otvorena ‘Fast and Shine’, nova automatska autopraonica u vlasništvu obitelji automobilističkog asa Nika Pulića.

-Kad sam dolazio prije na utrke uvijek sam pazio na izgled automobila, a u posljednje vrijeme s kime god da sam pričao čuo sam isti odgovor – nemamo gdje oprati auto. Tako sam došao na ideju, nakon nekog vremena smo našli lokaciju, a sin mi je nedavno završio fakultet i omogućit ću mu da bude sam svoj gazda kao što je to bio njegov djed i ja – rekao nam je Pulić te dodao kako je u svoju autopraonicu pokušao prenijeti iskustva koje je prikupio u Europi.

-Najvažniju stavku predstavljaju tekućine za pranje koje primjenjujemo u našem radu i koje i više nego zadovoljavaju sve ekološke norme, potom vosak za sjaj i posebno moram naglasiti četke. Nema više onih priča kako će se s četkama oštetiti lak ili nešto slično, to jednostavno više ne postoji – ističe on.
Pulić kaže i kako je radno vrijeme autopraonice od 7 do 21 sat, a uskoro se može očekivati radno vrijeme 24/7.

-Mi smo turistički grad i ako netko želi oprati automobil u dva sata ujutro zašto mu to ne bi omogućili? – pita se on.

Kao najveću prednost praonice ‘Fast and Shine’, Pulić ističe mogućnost pranja visokih kombija, nešto što veliki broj praonica ne nudi.

-Kod nas je poglavito ljeti veliki broj takvih vozila u optjecaju. Mi smo stoga išli na mogućnost pranja vozila do 273 centimetra visine – kaže Pulić te poziva sve Dubrovčane da se sami uvjere u kvalitetu autopraonice ‘Fast and Shine’.

Promo

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana