DuList INDuList PROMO

NIKO PULIĆ U PODUZETNIČKIM VODAMA Batahovini otvorena nova autopraonica ‘Fast and Shine’

NIKO PULIĆ U PODUZETNIČKIM VODAMA Batahovini otvorena nova autopraonica 'Fast and Shine'

Dubrovnik je nedavno dobio novu ponudu koju ne smijete propustiti. Naime, na Batahovini je nedavno otvorena ‘Fast and Shine’, nova automatska autopraonica u vlasništvu obitelji automobilističkog asa Nika Pulića.

-Kad sam dolazio prije na utrke uvijek sam pazio na izgled automobila, a u posljednje vrijeme s kime god da sam pričao čuo sam isti odgovor – nemamo gdje oprati auto. Tako sam došao na ideju, nakon nekog vremena smo našli lokaciju, a sin mi je nedavno završio fakultet i omogućit ću mu da bude sam svoj gazda kao što je to bio njegov djed i ja – rekao nam je Pulić te dodao kako je u svoju autopraonicu pokušao prenijeti iskustva koje je prikupio u Europi.

-Najvažniju stavku predstavljaju tekućine za pranje koje primjenjujemo u našem radu i koje i više nego zadovoljavaju sve ekološke norme, potom vosak za sjaj i posebno moram naglasiti četke. Nema više onih priča kako će se s četkama oštetiti lak ili nešto slično, to jednostavno više ne postoji – ističe on.
Pulić kaže i kako je radno vrijeme autopraonice od 7 do 21 sat, a uskoro se može očekivati radno vrijeme 24/7.

-Mi smo turistički grad i ako netko želi oprati automobil u dva sata ujutro zašto mu to ne bi omogućili? – pita se on.

Kao najveću prednost praonice ‘Fast and Shine’, Pulić ističe mogućnost pranja visokih kombija, nešto što veliki broj praonica ne nudi.

-Kod nas je poglavito ljeti veliki broj takvih vozila u optjecaju. Mi smo stoga išli na mogućnost pranja vozila do 273 centimetra visine – kaže Pulić te poziva sve Dubrovčane da se sami uvjere u kvalitetu autopraonice ‘Fast and Shine’.

Promo

Pročitajte još

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist