Grad

NEZAPOSLENI STE? Grad Dubrovnik traži 100 radnika

Grad Dubrovnik raspisuje natječaj za 100 novih radnih mjesta

Grad Dubrovnik ide ove subote u raspisivanje natječaja za 100 radnih mjesta koja će biti raspoređena unutar gradskih komunalnih tvrtki.

Kako je rekao gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić, dva su glavna cilja:
-Dubrovnik Grad u parku i puna zaposlenost cijele godine. Imamo manju nezaposlenost nego u ostatku Hrvatske, ali svejedno je velika. Novac za ovo će osiguran u rebalansu proračuna, a sljedeće godine želimo da umjesto 100 zaposlenja bude njih 500 – rekao je Vlahušić.
Njegova desna ruka Željko Raguž rekao je kako je ujedno jako sretan i jako tužan.
-Sretan sam jer živimo u uređenom gradu, a nesretan jer se Hrvatska ne razvija kao i Dubrovnik. Mi smanjujemo nezaposlenost – kaže on te dodaje kako će se natječaj raspisati već ovu subotu.
-30 zaposlenika traži Vrtlar, 20 Čistoća, 20 Čistoća, 20 Sanitat, 20 Dubrovački vatrogasci i 10 JU Rezervat Lokrum. Tražimo ljude na period od najmanje mjesec dana do najviše šest mjeseci. Ovo su poslovi na određeno vrijeme, ali svi oni koji se zaista pokažu imaju priliku ostati za stalno – rekao je Raguž.
Kako je rečeno na konferenciji za medije prosječna plaća bit će oko 3500 kuna, no to će varirati ovisno o složenosti posla, a na ovaj projekt će se utrošit oko dva milijuna kuna, ovisno o tome koliko se nezaposlenih prijavi.
Natječaje će se moći pronaći na stranica HZZ-a, Grada Dubrovnika te u dubrovačkim medijima.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović