DuList IN

NATJECANJE U SPLITU Zumba Kidsi i Teensi osvojili četiri zlata

NATJECANJE U SPLITU Zumba Kidsi i Teensi osvojili četiri zlata

S međunarodnog plesnog festivala Split Dance Open 2017, koji se održao ovog vikenda u Splitu, Zumba Kidsi i Teensi iz Plesno rekreacijskog studia Dubrovnik, vratili su se u svoj Grad s osvojena četiri zlatna plesna odličja.

Na splitskom plesnom spektaklu koji je brojao preko 1.000 natjecatelja iz Hrvatske i inozemstva, ‘zlatni Zumba Kidsi i Teensi’ dubrovačke plesačice i plesači predstavili su se s ukupno četiri koreografije u kategorijama (Zumba, Plesni fitness i Latin Show): That Love – Groupa, djeca 1: od 7-9 godina; Electro Dance – Grupa, djeca 2: od 10-12 godina; Super Girls Dance – Grupa, djeca 2: od 10-12 godina; Gladiators Dance – Grupa, juniori: od 13-16 godina.

Briljirali su osvojivši četiri zlatna plesna odličja za sve svoje predstavljene koreografije na ovogodišnjem splitskom festivalu.

Trenerica dubrovačkih Zumba Kidsa i Teensa, Paola Šutić presretna je i ponosna na svoje vrijedne plesače i plesačice koji su ponovno osvojili fantastične rezultate i izborili sva prva mjesta u svojim kategorijama.

-Ovim putem od srca čestitamo našim ‘zlatnim Zumba Kids i Teens’ plesačima i plesačicama koji su briljirali svojim nastupima, oduševili stručni žiri, osvojili splitsku publiku i ponovno dokazali da su šampioni u svojim kategorijama u kojima im je po svemu sudeći samo nebo granica – ističu iz Plesno rekreacijskog studia Dubrovnik.

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist