Crna kronika

Nasrnuo na Jamba dok je čistio snijeg

Nasrnuo na Jamba dok je čistio snijeg

Metkovskog gradonačelnika Stipu Gabrića Jamba je, kako neslužbeno doznajemo, u večernjim satima subote napao pijani 36-godišnjak

i  to u trenutku dok je svojim traktorom čisto metkovske ulice od snijega.

Okršaj se dogodio u subotu, 4.veljače, oko 20.20 sati u ulici Nikole Tesle u Metkoviću. Tada je, naime, 36-godišnjak u alkoholiziranom stanju zaustavio traktor s ralicom kojim je upravljao metkovski gradonačelnik, i fizički ga napao, nakon čega su obojica pala na tlo.

U Domu zdravlja u Metkoviću 36-godišnjaku je pružena liječnička pomoć zbog zadobivenih lakših tjelesnih ozljeda, dok je Jambo odbio liječničku pomoć.

No, dok je policija provodila izvide ovog narušavanja, na mjesto događaja pristupio je, javljaju iz policije, 43-godišnjak koji je, nezadovoljan zbog privođenja njegovog 36-godišnjeg brata, u alkoholiziranom stanju verbalno i fizički napao policijskog službenika, nanijevši mu lakše tjelesne ozljede.

Zbog narušavanja javnog reda i mira, 36-godišnjak je uz optužni prijedlog doveden u Prekršajni sud u Metkoviću, dok je njegov 43-godišnji brat zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo napada na službenu osobu, uz kaznenu prijavu doveden u nadležno državno odvjetništvo.
 
 

Pročitajte još

[FOTO] SUDAR NA MAGISTRALI Dva automobila i cisterna, jedna osoba prevezena u bolnicu

Dulist

GOSPODARSKI KRIMINALITET Nizom kaznenih djela 41-godišnjak pričinio štetu od preko 100 tisuća eura

Dulist

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist