Sport

NAKON BEOGRADA Bobić nezadovoljan: ‘Ovo je kolektivni sport!’

NAKON BEOGRADA Bobić nezadovoljan: 'Ovo je kolektivni sport!'

Kako smo i najavljivali bila je to teška utakmica koju smo odlično otvorili vodstvom 5:1. No, unatoč upozorenjima došlo je do zastoja u našoj igri čime smo dozvolili protivniku ponovno uključenje u utakmicu. Posebno sam zadovoljan kako smo reagirali u razdoblju igre s igračem manje nakon isključenja Marka Macana – kazao nam je trener Juga Miho Bobić.

Na pitanje je li Macan zaslužio isključenje brutality Bobić nam je rekao kako u tom duelu nije bilo udaranja, već je došlo do obostranog guranja: „Uvjeren sam da i sudac sada tako misli, ali valja nam poštovati njegovu odluku. Nažalost, stoji da opet nismo znali najbolje reagirati na agresivnu igru protivnika u Beogradu.“

Nakon početnog vodstva Juga 5:1, Zveda je izjednačila na 8:8 i potom se držala u egalu do samog kraja utakmice. U trenutku spomenutog isključenja rezultat je nakon realiziranog peterca za domaćine iznosio 11:10. U tom razdoblju odlično je igrao Ante Visković koji je postigao gol s igračem manje za 12:10, a potom i 13:11. Trener Juga CO posebno je istaknuo njegov učinak, te dodao:

– Postoje elementi s kojima sam izrazito zadovoljan, ali ima i onih s kojima ćemo se morati ozbiljno pozabaviti. Jako sam nezadovoljan igrom nekolicine igrača. Moraju shvatiti da je vaterpolo kolektivni sport i da ovisimo jedni o drugima. Utakmica je samo rezultat odnosa prema klubu i radu – ovim riječima završio je svoje viđenje utakmice u Beogradu trener Juga Miho Bobić.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist