DuList IN

NAJSMJEŠNIJA NAGRADNA IGRA Osvojite ulaznice za stand up u Lazaretima!

Komedija s nogu

Vodeća regionalna produkcija stand-up komedije ‘Komedija s nogu’ dolazi u Dubrovnik! U srijedu, 23. srpnja pred publiku u Lazaretima stat će njih trojica, a ako ih želite slušati, javite nam se na info@dulist.hr!

U suradnji s Lazaretima DuList vam daruje dvije ulaznice… Ostavite nam kontakt, ime, prezime… A čekaju vas Domagoj Pintarić iz Zagreba, Filip Andronik iz Sarajeva, te Peđa Bajović, koji je kako sam kaže – odasvud!
U programu od skoro dva sata komičari će, u interakciji s publikom, proći aktualnosti i teme iz svakodnevnog života, povremeno ismijavajući i same sebe.
Ono što treba znati, stand up comedy nije pričanje viceva i šala niti nekakva gluma u skečevima. Oni pričaju – o životu! To je ono što žele i što umiju. Oni koji su im bili u gostima to mogu potvrditi, a oni koji još nisu – dobrodošli!
Domaća stand-up komedija doživljava pravi bum u zadnjih par godina pa će od jeseni svoje mjesto naći i na televizijskim ekranima širom regije.
Uvjereni smo da će Dubrovčani uživati u ovoj večeri smijeha i urbanog humora.Program počinje u 21 sat, a ulaznice za ‘Komediju s nogu’ mogu se kupiti prije početka izvedbe po cijeni od 40 kuna na blagajni Lazareta.

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist