Županija

Mogu li se Konavljani spojiti na kanalizaciju Zračne luke?

Mogu li se Konavljani spojiti na kanalizaciju Zračne luke?

Načelnik Općine Konavle Božo Lasić i predsjednik Općinskog vijeća Ivo Simović obišli su radove u Zračnoj luci Dubrovniku u pratnji direktora Frana Luetića, direktora tehnike i inžinjeringa Tomislava Macana te direktora Strabaga Marka Milardovića.

Načelnik Lasić čestitao je direktoru Luetiću na uspješnoj provedbi radova na najvažnijem gospodarskom subjektu ne samo u Konavlima nego i cijeloj županiji.

-Općina daje svoju punu potporu radovima jer je svjesna njihovog značaja za razvoj ovog kraja. Na sastanku smo razgovarali i sa izvođačem radova o tome da se poštuju stavovi i želje stanovnika Čilipa i Močića, a izvijestio sam ih o želji da se napravi nogostup od Čilipa do Zvekovice. Zatražili smo njihovu pomoć u tom projektu jer će se time dati nova vrijednost Zračnoj luci i okolnim mjestima. Očekujemo i da će se mještani moći priključiti na kanalizacijsku mrežu koja je trenutno u izgradnji – rekao je načelnik Lasić te dodao kako su stanovnici Konavala pokazali veliko strpljenje u tijeku izvođenja radova.

-Imenovana je i jedna radna skupina sastavljena od predstavnika mještana, Općine i Zračne luke koja će koordinirati eventualne potrebe mještana okolnih mjesta, pogotovo kada je riječ je bučnijim radovima poput miniranja – rekao je načelnik Lasić.

Pročitajte još

Naši maslinari osvojili brojne medalje na međunarodnoj smotri maslinara!

Dulist

TZ Dubrovačko-neretvanske županije na sajmu Holiday World u Pragu

Dulist

ENO GASTRO PREZENTACIJE Slastice dubrovačkog kraja na BMT sajmu u Napulju

Dulist