Politika

MATO FRANKOVIĆ „Gradom se treba upravljati odozdo prema gore!“

MATO FRANKOVIĆ „Gradom se treba upravljati odozdo prema gore!“

Kandidat za gradonačelnika Grada Dubrovnika Mato Franković, kandidati za zamjenike gradonačelnika Sanja Putica i Blaž Pezo te kandidati za Gradsko vijeće posjetili su gradske kotareve Lapad i Montovjernu gdje su stanovnicima predstavili svoj program Za duplo bolji Grad.

Naime, Hrvatska demokratska zajednica i koalicijski partneri nose u svom programu niz projekata usko vezanih za potrebe stanovnika ova dva gradska kotara: uređenje šetnice od hotela Kompas prema Hotelu Neptun, obnova rasvjete na lapadskoj šetnici, izgradnja Doma umirovljenika na Medarevu, potpuna sanacija nogometnog stadiona na Lapadu, izgradnja garaže u naselju Kineski zid te nadogradnja Osnovne škole Montovjerna te izgradnja školske dvorane.

Tom prigodom Franković je kazao kako se Gradom treba upravljat odozdo prema gore! Upravo po tom modelu je i napravljen program HDZ-a i koalicijskih partnera. Jer, kako je kazao nitko ne poznaje bolje Lapad od Lapađana. Također, Franković je naglasio kako Hrvatska demokratska zajednica neće voditi negativnu kampanju, ali će govoriti istinu, a istina je da je gospodin Andro Vlahušić odlukom Vrhovnog suda pravomoćno osuđen!

 

Gradski odbor HDZ-a Dubrovnik

Pročitajte još

PROFESORICI SE PRIDRUŽIO I PROFESOR Uz Šuicu, i Legaz bi u Europu!

Dulist

RASKOL U MOSTU Marija Selak Raspudić: ‘Miletić se javno ogradio od mene’

Dulist

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist