Zanimljivosti

LOKRUMSKA AVANTURA Svi na ljetnu školu brodogradnje!

LOKRUMSKA AVANTURA Svi na ljetnu školu brodogradnje!

Iz Zajednice tehničke kulture pozivaju sve zainteresirane na Ljetnu školu brodogradnje za učenike, pod vodstvom mentora Igora Hajdarhodžića i Mladena Mitića, na otoku Lokrumu.

Prethodno je potrebna prijava na ovom linku (koji je i na FB stranicama ZTK Dubrovnik).

U subotu, 29.7.2017. u 8:45 polazak s brodom Sv. Ivan (1878.g.) iz Gruža; dolazak na Lokrum oko 10 sati; restauracija glisera iz popularnog filma o Jamesu Bondu u radionici; u 12 sati ručak; pauza do 13 sati; do 15 sati radionica izrade malog broda iz kita; slobodno vrijeme i kupanje (najdalje do 16:45) – do ukrcaja na brod (povratak u stari gradski port).

U nedjelju, 30.7.2017. u 8:45 polazak s brodom Sv. Ivan iz Gruža; dolazak na Lokrum oko 10 sati; izrada brodova iz kita (završni radovi); u 12 sati ručak; pauza do 13 sati; do 15 sati radionica i porinuće malih brodova; slobodno vrijeme i kupanje (najdalje do 16:45) – do ukrcaja na brod (povratak u stari gradski port).

Svi polaznici će se za nagradu moći okušati u jedrenju i veslanju obnovljenog kajaka Đive. Polaznici dobivaju mornarsku majicu i akreditaciju, a po završetku i diplomu.

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN 1817. Rođen preporoditelj, liječnik Ivan August Kaznačić

Dulist

OŠ LAPAD TREBA VAŠU POMOĆ Obogatimo boravak učenika u knjižnici

Dulist

GLASAJTE ZA OŠ GRUDA Pomozimo školarcima da obnove knjižnicu

Dulist