Kultura

LITERAT SEDMI Uz ugodno druženje predstavljeno preko 40 autora

U sklopu svog ljetnog književnog programa Art radionica Lazareti i Društvo dubrovačkih pisaca održali su predstavljanje novog broja svoga godišnjaka – zbornika Literata.

Ovaj zbornik Društva pisaca donosi preko 40 znanih i nešto manje znanih dubrovačkih autora i njihovih književnih uradaka raznih stilova, od pjesama, proze, drame do eseja i prijevoda.

Svi su oni predstavljeni i spomenuti, a neki od autora pročitali su svoje uratke – Barbara Klepić, Stanko Krnić, Matko Sršen, Irja Jerković, Ivana Lovrić Jović, Mato Jerinić. Dubrovački pjesnik Galaktički Vapaj je i večer dodatno uljepšao kantautorskim pjesmama.

U programu su sudjelovale, te neke dijelove Literata i pročitale dvije Lerovke – Ksenija Seka Medović i Jasna Held, a večer je, kao i svako predstavljanje Literata, protekla ugodno i u veselom društvu.

Pročitajte još

VIDEO Zatvorene 70. Dubrovačke ljetne igre!

Dulist

RAZGOVOR S RAVNATELJEM UGD-a Tonko Smokvina: Nije me iznenadio obujam posla, iza sebe imam odličan mladi tim

Iva Dedo

VIDEO/GRAND PRIX PODRUG KOKOTOVIĆ Oni su dobitnici nagrade Orlando!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija