Sport

KUP RH ZA NADE Cavtaćani brončani

KUP RH ZA NADE Cavtaćani brončani

Nade Vaterpolskog kluba Cavtat (rođeni 2005. i mlađi) osvojile su brončanu medalju na završnom turniru Kupa Hrvatske na zagrebačkoj Šalati. Nakon poraza od OVK POŠK-a u polufinalu mladi su Cavtaćani u meču za broncu bili bolji od splitskog Jadrana s 8:6.

Riječ je, podsjetimo, o ekipii koja je na zimskim kvalifikacijama prvenstva Hrvatske ostvarila sve pobjede, a potom slavila na turniru ‘Tomo Udovičić’ u Gružu, a na završnici prvenstva ih je tek gol razlika izbacila iz borbe za medalju.

Zasluženi doček brončanima organizirali su u nedjelju navečer Cavtajke i Cavtaćani, orilo se cavtajskom rivom pjesma ‘Cavtat, Cavtat, idemo Cavtat…’.

VK Cavtat broncu je osvojio u sastavu: Bruno Jurković, Petar Kušelj, Jakov Kurtić, Matej Herendija, Ivan Miljanić, Zvonimir Miloglav, Ivan Glavinić, Ivuša Burđelez, Nikola Krik, Marko Glavinić, Bruno Bobić, Ivor Miljan-Popović, Marko Piplica, Niko Balić, Kristina Hanzijer, Antonio Grmoljez. Trener ekipe je Vlaho Lise.

Inače, nade Jug Croatia osiguranja na turniru su zauzele 6. mjesto, a Jugaš Vlaho Pavlić sa 16 pogodaka prvi je strijelac turnira. Prvak je riječko Primorje EB, koje je u finalu sa 8:2 slavilo protiv OVK POŠK-a.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist