Sport

KUP HRVATSKE Square na korak do finala!

MNK Square

Malonogometaši Squarea uspješno su preskočili prepreku u sklopu četvrtfinala Kupa Hrvatske čija se završnica igra u Makarskoj.

Momčad Marinka Mavrovića svladala je Porto Tolero 5:2 te tako osigurala plasman u polufinale Kupa. Na dodavanje Reza u sredinu, Toni Bačić je odlično primio loptu te prizemnim udarcem pogodio za 1:0 u 7. minuti! Izvrsna reakcija mladog igrača Squarea!

Nastavio je Square s dominacijom, ali bez konkretne završnice. Gosti su potom iskoristili odbijanac u 16. minuti te preko Domića stigla do rezultatskog egala – 1:1. Već minutu nakon toga, a na gotovo identičan način, Hrvoje Cvjetković dovodi Square u novu prednost – 2:1!

I u nastavku dominacija Squarea, bilježimo Cvjetkovićev udarac u prečku, a potom i njegov predivan udarac sa oko 12-13 metara koji je na kraju završio iza leđa Zovka za 3:1! Do kraja utakmice, a u 37. minuti još dva pogotka u mreži Pločana, prvo je Rezo pogodio za 4:1, a nakon njega Novoselac za 5:1. U posljednjim sekundama Krivić je postigao pogodak za konačnih 5:2.

Izvor: dbksport.com

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist