Grad

KUĆICE NA STRADUNU Društvene mreže ‘gore’, pročitajte što javnost misli

KUĆICE NA STRADUNU Društvene mreže 'gore', pročitajte što javnost misli

Kućice na Stradunu, božićna bajka Andra Vlahušića, podijelila je dubrovačku javnost. Dok su jedni konsternirani ovakvim ‘Stradunocidom’ drugi se pitaju u čemu je problem kada su kućice normalne primjerice u Beču.

Na Facebook profilu razvila se opsežna rasprava između pristaša i protivnika ovakve božićne politike, a izdvojit ćemo nekoliko najboljih komentara.

Viktorija Kulišić – Rođeni za njorgetanje

Ivan Tokić – Najbolje bi bilo da nakon sezone svi sve zatvore, pa da ne bude nikome nigdje, vjerojatno je to najbolje za nas. Ja cu poći na kućice i ove godine kao sto sam išao i prošlih godina, pojesti kobasicu, popiti kuhano vino ili rakiju, ove kojima se to ne sviđa, tamo neću vidjeti niti ih slušati pa će svima opet biti dobro.

Refika Knežević – Jeli moguće …kućice… sramota za Stradun….misle da će bolje proći ako su na Stradunu. Što Trebinje ima veze. Svi idu u Trebinje na iće i piće,nije onda ni za Trebinje.

Darko Čokljat – Iskreno..Ovo je trebalo stavit na Pile ili Gundulićevu poljanu….ali da je i tamo opet bi bilo isto…na kraju se sve svede na onu staru…NIJE SE RODIO TAJ KOJI JE DUBROVCANIMA UGODIO..

Melita Jagar – Nepoznavanje tradicije i nametanje nemaštovitih i ružnih nekih novih trendova bez smisla i svrhe Dubrovnik zaslužuje bolje!

Želimir Markot – Lijepo je da se nešto događa u Dubrovniku, ali ovo na Stradunu stoji, da mi svi oprostite, ko ku**u uši!

Mato Teo Knego – Smanjio se broj ugostiteljskih stolova, pa sad treba namiriti soldima od najma ovog rugla. Neka ih Raguž montira u svoje selo! I umjesto svake treće kućice mobilni WC.

Jagoda Miličić – OVO JE KULMINACIJA ……MRŽNJA PREMA GRADU I GRAĐANIMA GADI MI SE !!!!!!!!!!!!

Želimir Nikolić – Ovako nešto se može vidjeti u skoro svakom Europskom gradu pred blagdane. Zašto ne bi moglo i u Dubrovniku?

Jelica Kmetović Hercigonja – Ja se sjećam kad sam bila dijete divnih malih kućica sa nacrtanim likovima iz bajki i bile su u Sponzi i naravno tu su se prodavali razne blagdanske delicije, bile su prekrasne, male i adekvatne prostoru. Ima li još ljudi koji se sjećaju toga?

Milo Zlošilo – U katedrali umjesto polnoćke sajam

Vera Skaramuca – Ja volim da je šušur u Gradu, samo me brine kako ću vidjet Sevku od ovih brvnara? Garant će za Novu na Stradunu bit gužva i bez ovoga. I naravno, ne daj Bože da se u mjesec i pol dogodi što komu što živi na tom dijelu di su kućice,nema šanse da se hitna probije kroz one strehe! Možda se moglo malo bolje sve osmisliti. Ne može se uska ulica usporediti sa trgovima po europskim gradovima gdje se održavaju božićni sajmovi,naprosto zato jer Stradun može stati i po nekoliko puta na svaki od tih trgova.pa kad oni postave i po 50 kućica,za svakoga još ima mjesta!

Antun Radulović – Ko da je cigansko naselje. Ma šta ova budala izvodi cirkus od ovog lijepog grada

Anna Rupčić Stjepanovic Josipa – Vratite ih u Trebinje, a NEMOŽEŠ UĆI NA PARKING U MARKETU 99 OD DUBROVAČKIH AUTOMOBILA NAJJAČI STE!

Antonio Vučica – Mislim da bi mi iz Grada trebali rascjepat sjekirama i bacit štice iza Katedrale.

 

Više komentara možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Što vi mislite?

Posted by duList on 25. studeni 2015

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović